Football Talk

Τότε από την τηλεόραση, τώρα ως αρχηγός: Όταν ο Ρόμπερτσον ήταν… 14, κέρδισε η Σκωτία για πρώτη και τελευταία φορά την Ουκρανία!

Τότε από την τηλεόραση, τώρα ως αρχηγός: Όταν ο Ρόμπερτσον ήταν… 14, κέρδισε η Σκωτία για πρώτη και τελευταία φορά την Ουκρανία!

Την 4η αναμέτρηση τους ιστορικά δίνουν στα πλαίσια του Nations League η Σκωτία με την Ουκρανία, με τους γηπεδούχους να μετρούν μία νίκη και δύο ήττες, στις προηγούμενες συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως θεσμού. Μάλιστα, η μοναδική επικράτηση των Σκωτσέζων απέναντι στους Ουκρανούς, έλαβε χώρα το 2007. Όταν δηλαδή ο σημερινός αρχηγός της χώρας, Άντι Ρόμπερτσον, ήταν μόλις 14ων ετών!

Όταν έβλεπε την Σκωτία να επικρατεί της Ουκρανίας, για τα προκριματικά του EURO 2008 με 3-1, ήταν παιδί. Και όπως είναι γνωστό, τα παιδιά δεν ξεχνούν ποτέ. Ο λόγος φυσικά για τον σημερινό αρχηγό της Εθνικής Σκωτίας, τον Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος αναμένεται να καταγράψει την 60η του συμμετοχή με την φανέλα της χώρας του!

Και τι ματς για να το κάνει ο ακραίος μπακ της Λίβερπουλ, ο οποίος θα βρει απέναντί του μία χώρα, με την οποία έχει τεθεί αντιμέτωπη η Σκωτία, σε μόλις τρεις αναμετρήσεις, στον 21ο αιώνα, έχοντας καταγράψει δύο ήττες και μία νίκη!

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0