Football Talk

Λέστερ: Χειρότερη ανασταλτική λειτουργία από τη Ντόρκινγκ της National League και… ίδια με τη Μπέρτον της League One!

Λέστερ: Χειρότερη ανασταλτική λειτουργία από τη Ντόρκινγκ της National League και… ίδια με τη Μπέρτον της League One!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, η οποία πέραν του γεγονότος, πως δεν έχει καταφέρει να σημειώσει… νίκη στην Premier League, διαθέτει και αριθμούς, που συγκρίνονται ακόμη και με ομάδα, που δεν αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Πολλοί λένε πως στο ποδόσφαιρο, ο ένας χρόνος μοιάζει με… αιώνας και μάλλον έχουν δίκιο. Είδε κανείς πώς η Άρσεναλ άλλαξε την εικόνα της μέσα σε 365 ημέρες και μετά το περσινό 0/3, βρέθηκε φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας, είδε κανείς πως ο Τόμας Τούχελ απολύθηκε, τη στιγμή που το καλοκαίρι το 2021, κατακτούσε το πρώτο Champions League της Τσέλσι μετά από 9 χρόνια!

Συνεπώς, αυτό που βιώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λέστερ, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει, αλλά δεν ήταν και… προβλέψιμο. Μία ομάδα που μέσα σε έξι χρόνια κατόρθωσε να εντυπωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, να κατακτήσει την Premier League, να αγωνιστεί στο Champions League, να πάρει το πρώτο FA Cup της ιστορίας της και το Community Shield, φτάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό του πρώτου Europa Conference League.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0