Football Talk

Μαρινάκης: «Εγώ έγραψα τις ανακοινώσεις της Super League κατά της ΑΕΚ!»

Μαρινάκης: «Εγώ έγραψα τις ανακοινώσεις της Super League κατά της ΑΕΚ!»
Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, παραδέχθηκε πως ο ίδιος έγραψε τις ανακοινώσεις κατά της ΑΕΚ και εκ παραδρομής δεν μπήκε το όνομά του.
Σχετικά Άρθρα

Οι ανακοινώσεις της Super League κατά της ΑΕΚ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, με τον πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη, να παραδέχεται πως ο ίδιος τις έγραψε και εκ παραδρομής δεν μπήκε το όνομά του, αναφέροντας παράλληλα: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω!»

Από την πλευρά της «Ένωσης», ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, τόνισε:

«Οι ανακοινώσεις δεν είχαν την υπογραφή του προέδρου. Ήταν unfair. Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν ανακοινώσεις χωρίς να ενημερώνεται κανείς. Έστω διά περιφοράς».

Θέση για το εν λόγω ζήτημα πήραν επίσης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσωπώντας τον «Δικεφάλο του Βορρά», ανέφερε:

«Διαφωνούμε με την προσωπική ανακοίνωση. Θεωρούμε ότι ο πρόεδρος της Λίγκας έχει εξουσιοδότηση για θέματα που ξέρουμε όλοι και έχουν περάσει από συμβούλιο. Για ζητήματα όπως η φορολόγηση των εισιτηρίων, τα ποσοστά του στοιχήματος, υπάρχει εξουσιοδότηση. Όταν αφορά ανακοινώσεις κατά μέλους του συνεταιρισμού, είναι πολύ σοβαρό θέμα ώστε ο πρόεδρος της Λίγκας να μπορεί να βγάζει ανακοίνωση κατά μίας ομάδας. Αυτή είναι η άποψη του ΠΑΟΚ».

Έπειτα, ο Γιώργος Κοσμάς πήρε ξανά τον λόγο, μιλώντας για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και τον Στιβ Μπένετ.

«Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν εμπιστεύεται τον Κλάτενμπεργκ. Δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ. Δεν χρειάζεται γραφείο Τύπου ο Κλάτενμπεργκ. Ας βγει η ομοσπονδία της Αιγύπτου να τον υπερασπιστεί. Αν ο Μπένετ επαναλάβει ορισμό σαν του Καμπάκοφ, θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας και από αυτόν».

Τέλος, υπήρξε διαφωνία ως προς την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να συναντήσει τον πρόεδρο της ΚΕΔ υπό την ιδιότητα του προέδρου της Super League. Εν τέλει, αποφασίστηκε να προσκληθεί ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, σε μελλοντικό ΔΣ της Λίγκας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0