Football Talk

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι «πράσινοι» διεθνείς που εκπροσωπούν τις χώρες τους!

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι «πράσινοι» διεθνείς που εκπροσωπούν τις χώρες τους!

Επτά διεθνείς είναι οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν από το Κορωπί για τον Παναθηναϊκό και την αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την επόμενη μια εβδομάδα, θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς επτά ποδοσφαιριστές από το ενεργό δυναμικό του, καθώς θα απουσιάσουν για χάρη των εθνικών τους ομάδων!

Τέσσερις διαφορετικές είναι οι εθνικές ομάδες όπου θα εκπροσωπήσουν οι παίκτες του «τριφυλλιού». Ξεκινώντας από το ελληνικό στοιχείο και την Εθνική Ελλάδας, οι εκπρόσωποι είναι δύο, ο αρχηγός των «πράσινων» Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Φώτης Ιωαννίδης!

Συνεχίζοντας, οι τρεις νεοαποκτηθέντες Σλοβένοι δεν θα… χωριστούν, αφού βρίσκονται άπαντες στην κλήση της εθνικής ομάδας τους. Έτσι, Άνταμ Τσέριν, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ, θα είναι ακόμη τρία άτομα πρόσωπα που δεν θα έχει την διάθεση του ο Σέρβος τεχνικός στις προπονήσεις μέχρι και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Nations League.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι ο έκτος απόντας, ο οποίος βρίσκεται και αυτός στην κλήση της Εθνικής Ισλανδίας, ενώ έβδομος και τελευταίος είναι ο Ένις Τσοκάι ο οποίος θα παρευρεθεί στην Αλβανία για να εκπροσωπήσει την χώρα του.

Επτά είναι συνολικά οι παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του το «τριφύλλι» για την επόμενη εβδομάδα.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0