Football Talk

Ολυμπιακός Μαδρίτης ή Ρεάλ Πειραιά;

Ολυμπιακός Μαδρίτης ή Ρεάλ Πειραιά;
Στο όνομα του Μίτσελ Γκονζάλες ακούει ο εκλεκτός για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Με αφορμή την σπουδαία επιστροφή του Ισπανού τεχνικού, το BN Sports σου παρουσιάζει την αποικία των «Μερένχες» που δημιουργείται στο λιμάνι του Πειραιά.
Δραστικές λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αλλάζουν εντελώς την προσέγγιση αναφορικά με τον σχεδιασμό τους και στρέφονται σε μεγάλες προσωπικότητες. Παίκτες παλαίμαχοι και τωρινοί, που το αστέρι τους έχει λάμψει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον στελεχώνουν τον Ολυμπιακό

1. Κριστιάν Καρεμπέ
 
Πρώτος και καλύτερος ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998, ο οποιός τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων». Επί μία τριετία (σ.σ. 1997-2000) παίκτης της «Βασίλισσας», περίοδος κατά την οποία κατέκτησε δύο Champions League. Στον Πειραιά υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, ερχόμενος τον Ιούλιο του 2001 και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδος.

Christian-Karembeu.jpg
 
2. Μίτσελ Γκονζάλες 
 
Επί μία 12ετία (σ.σ. 1984-1996) παίκτης της Ρεάλ, αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών εκείνης της εποχής. Κατέγραψε 537 συμμετοχές και σημείωσε 127 τέρματα, αφήνωντας το στίγμα του ανεξίτηλο στο Μπερναμπέου. Η έλευση του στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τον Φλεβάρη του 2013, ερχόμενος ως αντικαταστάτης του Ζαρντίμ. Αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ κατέγραψε μερικές ιστορικής σημασίας νίκες όπως αυτή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

michel_1.jpg
 
3. Μαρσέλο Βιέρα
 
Πιθανότατα η κορυφαία (σ.σ. από πλευράς καριέρας) μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι συστάσεις περισσεύουν. Πρόκειται για τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία των «Μερένχες», έχοντας κατακτήσει 25... μεταξύ των οποίων και πέντε Champions League. Έπειτα λοιπόν από 15 διαδοχικά έτη στην Μαδρίτη μετακόμισε στον Πειραιά, όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού του ετοίμασαν μία ανεπανάληπτη υποδοχή.

celo.jpg
 
4. Χάμες Ροντρίγκες
 
Ο πρώτος σκόρερ του Mundial της Βραζιλίας μετεγγράφηκε στην «Βασίλισσα» τον Ιούλιο του 2017. Στην ισπανική πρωτεύουσα παρέμεινε για τρία χρόνια, σκοράρωντας 37 τέρματα και μοιράζοντας 42 ασίστ. Φαίνεται λοιπόν πως η έλευση του καλού του φίλου Μαρσέλο, τον έψησε να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο, πραγματοποιώντας μάλιστα το επίσημο ντεμπούτο του λίγας 24ωρα μετά. Το Νο10 επέστρεψε σε παίκτη που μπορεί να σηκώσει το βάρος, γεγονός που ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

osfp_9.jpg
 
Αντώνης Νιανιάς

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0