Football Talk

Μουντιάλ: Οι 5+1 εντυπωσιακές φανέλες που αναμένεται να «τραβήξουν» το ενδιαφέρον στα γήπεδα του Κατάρ

Μουντιάλ: Οι 5+1 εντυπωσιακές φανέλες που αναμένεται να «τραβήξουν» το ενδιαφέρον στα γήπεδα του Κατάρ

Η αναμονή για το πολυσυζητημένο Μουντιάλ τελειώνει και το BN Sports συγκέντρωσε τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις των εθνικών ομάδων λίγο πριν…φορεθούν στους αγωνιστικούς χώρους του Κατάρ.

Δύο μήνες και για την ακρίβεια 61 ημέρες, έχουν απομείνει στην κλεψύδρα μέτρησης για την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ του Κατάρ, που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου και όπως είναι απόλυτα λογικό, το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου είναι στα…ύψη.

Και πως θα γινόταν διαφορετικά, αφού αναφερόμαστε σε μια διοργάνωση που έχει μοιράσει στον αθλητισμό μοναδικές στιγμές και κάθε τέσσερα χρόνια δημιουργεί καινούργιες που προστίθενται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Μια από αυτές, οι φανέλες των εθνικών ομάδων που αν και φαινομενικά είναι ένα απλό ρούχο, για τους ποδοσφαιρόφιλους κρύβουν πολλά διαφορετικά συναισθήματα είτε γιατί συνδυάστηκαν με μια τεράστια επιτυχία, είτε γιατί στιλιστικά προκαλούσαν…γέλια.

Έτσι, το BN Sports έψαξε, βρήκε και ξεχώρισε τις 5+1 πιο…λαμπερές φανέλες του επερχόμενου Παγκόσμιου κυπέλλου και σας τις παρουσιάζει.

Ολλανδία
goal---web-three-way-split-window--b1c81105-c7d0-4fc3-9619-b6b85fea8ae8.jpg
Οι «οράνιε» επιστρέφουν σε Μουντιάλ και έχουν μεγάλες φιλοδοξίες μετά τον αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας το 2018. «Σύμμαχος» στην προσπάθεια, θα είναι η εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση που με το χρώμα Laser Orange…ξυπνά αναμνήσεις από το Euro 1988 που είχαν κατακτήσει. Επίσης, την διαφορά κάνει μια σκούρα απόχρωση που χρησιμοποιείται για το γραφικό που είναι εμπνευσμένο από τη γούνα ενός λιονταριού.

Μεξικό
Mexico_away_kit.jpg
Η εκτός έδρας εμφάνιση του Μεξικού είναι ιστορικής σημασίας, αφού η Adidas για να υπενθυμίσει το μαχητικό πνεύμα των Αζτέκων πρόσθεσε στην φανέλα, σύμβολα του αρχαίου πολιτισμού που έχουν ρίζες με την μεξικάνικη ιστορία. Επίσης, το εσωτερικό του περιλαίμιου διαθέτει το σώμα φιδιού του Quetzalcoat, το οποίο είναι μια αναπαράσταση των φυσικών ικανοτήτων της ανθρωπότητας.

Ισπανία
goal---web-two-way-split--754ca07a-e666-4195-b864-91748cbec587_1_2.jpg
Το μπλε χρώμα που φόρεσε στο Μουντιάλ του 1982 το οποίο διοργάνωσε, είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της εκτός έδρας εμφάνισης της Ισπανίας. Η φανέλα και το γραφικό art-deco λάμπει σε ένα χρώμα τσιχλόφουσκας ενώ οι διάσημες τρεις ρίγες της Αdidas εκατέρωθεν του μανικιού έχουν την κόκκινη και κίτρινη απόχρωση για να αναδείξουν τα χρώματα της ισπανικής σημαίας. Θα καταφέρουν οι «Φούριας Ρόχας» να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής όπως το 2010 στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής;

Βέλγιο
goal---web-two-way-split--c4de47c9-5251-4e66-ad82-f18a5887d68e.jpg

Τελευταίο Μουντιάλ για την «χρυσή φουρνιά» των «κόκκινων διάβολων» και δεν θα μπορούσαν να...παλέψουν χωρίς μια «εκρηκτική» εντός έδρας φανέλα. Έτσι, η Αdidas πρόσθεσε στην παραδοσιακή κόκκινη εμφάνιση, φλόγες που τρέχουν στα μανίκια κάτι που δεδομένα δεν έχουμε ξαναδεί. Επιπλέον, το σήμα του έθνους έχει ένα λαμπερό χρυσό φινίρισμα δημιουργώντας μια ξεχωριστή φανέλα για τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Βραζιλία
nike-blue-kit.jpg
Η θρυλική «σελεσάο» στοχεύει στην κατάκτηση του Μουντιάλ μετά το 2002 και η εκτός έδρας εμφάνιση έχει ήδη εντυπωσιάσει το κοινό πριν φορεθεί από τον Νεϊμάρ και την…παρέα του. Το κυρίαρχο χρώμα που επέλεξε η Nike είναι το μπλε, με ανοιχτά πράσινα μανίκια, με τους πέντε φορές νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου να κατέχουν μια από τις πιο εντυπωσιακές φανέλες του τουρνουά.

Νότια Κορέα
goal---web-two-way-split--ac723713-41e4-4ef0-a5bb-a617e947291c.jpg
Οι Κορεάτες κατάφεραν να βρεθούν σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ και η εκτός έδρας εμφάνιση που της δημιούργησε η Nike είναι απλά μαγευτική. Η φανέλα διαθέτει μαύρη βάση και λευκά λογότυπα, με αξιοσημείωτο το πολύχρωμα γραφικό που απλώνεται και το οποίο βασίζεται στο μπλε και κόκκινο σύμβολο Taegeuk που βρίσκεται στη σημαία της Νότιας Κορέας και την καθιστά μοναδική.

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0