Football Talk

Τα συμπεράσματα της 8ης αγωνιστικής: Στην κορυφή η Άρσεναλ και τον Σεπτέμβρη – Ο Σον έφτασε τα γκολ της Γουέστ Χαμ σε 29 λεπτά!

Τα συμπεράσματα της 8ης αγωνιστικής: Στην κορυφή η Άρσεναλ και τον Σεπτέμβρη – Ο Σον έφτασε τα γκολ της Γουέστ Χαμ σε 29 λεπτά!

Το «σοκ» του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ παρήλθε και η αγωνιστική δράση στην Premier League επέστρεψε, με επτά από τα 10 ματς να λαμβάνουν χώρα κανονικά και τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ να αποτελούν τις τρεις από τις έξι ομάδες του Big 6 που αγωνίστηκαν κανονικά. Συνεχίζουν στην κορυφή οι «κανονιέρηδες», δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Χέουνγκ Μιν Σον «ισοφάρισε» σε 29 λεπτά τα γκολ που έχει σημειώσει ολόκληρη η Γουέστ Χαμ στην σεζόν!

Μία ακόμη αγωνιστική που δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά μία ακόμη στροφή της Premier League που μας έδωσε τροφή για σκέψη. Η 8η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώθηκε αισίως, τρεις από τις έξι ομάδες του Big 6 αγωνίστηκαν κανονικά και η ιστορία… συνεχίζεται, έχοντας φυσικά το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ να εκκρεμεί.

Τι συμπεράναμε από το ποδοσφαιρικό διήμερο που αντικρίσαμε; Πολλά και διάφορα, όπως το ότι η Άρσεναλ ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο στην κορυφή της βαθμολογίας, ότι η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν σταματά, αλλά βλέπει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, το ότι η Έβερτον επιτέλους… κέρδισε και ότι ο Χέουνγκ Μιν Σον έχει πλέον τρία χατ-τρικ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Όσα δηλαδή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε την συνέχεια του κομματιού στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0