Football Talk

ΠΑΟΚ: Αδίκησε τον εαυτό του και υπενθύμισε ότι δεν γίνεται χωρίς… επιθετικό!

ΠΑΟΚ: Αδίκησε τον εαυτό του και υπενθύμισε ότι δεν γίνεται χωρίς… επιθετικό!

Ο ΠΑΟΚ πυροβόλησε τα πόδια του, έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια του κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) στο 103’ και γεύτηκε τη πρώτη απογοήτευση στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που «ψάχνει» ακόμα το… πρώτο γκολ από τον Ολιβέιρα. 

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ενώ είχε τους τρεις βαθμούς στο χέρι του, οι χαμένες ευκαιρίες και η αδράνεια στο κόρνερ του ΟΦΗ, στέρησαν τη νίκη από τον ΠΑΟΚ που στο τέλος της ημέρας η συγκεκριμένη ισοπαλία μοιάζει περισσότερο με… ήττα. 

Καθώς, δεν είναι μόνο η διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό (-4), αλλά και η πίεση που θα υπάρχει πια για νίκη στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στους «πράσινους» μετά τη διακοπή. 
IMG_4332.jpg

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί!

Το να δεχθείς γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και να χάσεις το τρίποντο, είναι ένα αρκετά σκληρό μάθημα, πόσο μάλλον όταν έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες για να το «τελειώσεις». Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ την είχε… γλιτώσει τις προηγούμενες φορές τη φετινή σεζόν. 

Συγκεκριμένα, με Παναιτωλικό, Ατρόμητο (2-1), εκεί όπου δέχθηκε γκολ στο 90+’, αλλά αντέδρασε με το buzzer beater του Νάρεϊ και τέλος με Λαμία (1-0). Γι’ αυτό το λόγο το ποδόσφαιρο είναι μαγικό, διότι μία στιγμή μπορεί να κάνει την διαφορά. 

Η συγκεκριμένη με τον Διαμαντή πλήγωσε τους «ασπρόμαυρους» και πράγματι το timing δεν είναι ευνοϊκό για τους Θεσσαλονικείς, μιας και είναι ο αγώνας πριν την διακοπή των Εθνικών Ομάδων και παράλληλα αυτός πριν του μεγάλου ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που μετατρέπεται σε… must win ματς.
Στιγμιότυπο_2022-09-19_10.23.17_πμ.png

Ομάδα χωρίς επιθετικό δεν έχει διάρκεια…

Το κεφάλαιο επιθετικός είναι μία… μεγάλη κουβέντα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, διότι είναι μία από τις θέσεις που «πονάει» την ομάδα. Ο «Δικέφαλος» αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να συνεχίσει, μέχρι και τον Ιανουάριο τουλάχιστον, με δύο φορ στο ρόστερ του, ύστερα από το δανεισμό του Κούτσια στον Βόλο. Τους Ολιβέιρα και Τόμας.

Αμφότεροι είναι δύο διαφορετικοί επιθετικοί με τον πρώτο να είναι καθαρόαιμος στράικερ και τον δεύτερο… όχι ακριβώς. Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λόγω και των τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, και όσο είναι εκτός φόρμας, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανησυχεί. 

Έχοντας πάντα στο μυαλό, ότι ο Τόμας έχει άλλο στυλ παιχνιδιού. Γίνεται αντιληπτό ότι εάν ο Ολιβέιρα δεν βρει τα πατήματά του, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα διανύσουν μία… δύσκολη περίοδο, εκτός και αν ο Κούρτιτς (ή κάποιος άλλος) συνεχίσει στους περσινούς ρυθμούς σκοραρίσματος. 

Παρόλα αυτά, είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί και λογικά θα συνεχίσει να… απασχολεί τον «Δικέφαλο» και τον Λουτσέσκου.

www.bnsports.gr

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0