Football Talk

Μουρίνιο: «Αν χρειαστεί να κάνουμε τους κλόουν, τότε θα αλλάξω την προπόνηση που κάνουμε»

Μουρίνιο: «Αν χρειαστεί να κάνουμε τους κλόουν, τότε θα αλλάξω την προπόνηση που κάνουμε»
Μεγάλα παράπονα από την διαιτησία του ματς της Ρόμα με την Αταλάντα είχε ο Ζοζέ Μουρίνιο, με την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Νικολό Ζανιόλο να τον κάνει έξαλλο. 

Η Ρόμα γνώρισε την ήττα από την Αταλάντα με 0-1 για την αγωνιστική της Serie A, με τον προπονητή των Ρωμαίων, Ζοζέ Μουρίνιο να αποβάλλεται έπειτα από πολύ έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 55' ο Νικολό Ζανιόλο σε μία μονομαχία με τον Οκόλι έπεσε κάτω αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι, με τον Μουρίνιο να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να φωνάξει στον Ιταλό διαιτητή Κίφι! 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός, εμφανώς εκνευρισμένος, σχολίασε την φάση του 55ου λεπτού υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως να προσθέσει στις προπονήσεις μαθήματα «βουτιάς», αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος να παίρνουν πέναλτι! 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προσπάθησα να μιλήσω με τον Κίφι μετά το παιχνίδι. Αν ένας διαιτητής μού πει ότι δεν είναι πέναλτι εάν ένας παίκτης δεν πέσει, τότε θα πρέπει να αρχίσω να λέω στους παίκτες μου να πέφτουν. Του ζήτησα να μου πει γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά ο δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

 Είπε ότι ήταν θέμα ερμηνείας. Αλλά για μένα δεν είναι ερμηνεία, είναι πέναλτι και αυτό είναι. Ο παίκτης μπορεί ακόμα να συνεχίσει τη φάση και μετά ο διαιτητής να γυρίσω πίσω το παιχνίδια και να δώσει πέναλτι.

Θέλω να γίνω ο καλύτερος προπονητής που μπορώ, αν χρειαστεί όμως να αρχίσουμε να κάνουμε τους κλόουν και να προσποιούμαστε ότι είμαστε στην πισίνα, τότε θα αλλάξω την προπόνηση που κάνουμε»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0