Football Talk

Μίλαν - Νάπολι 1-2: Πέρασαν και από το Σαν Σίρο οι… καυτοί «παρτενοπέι»! (video)

Μίλαν - Νάπολι 1-2: Πέρασαν και από το Σαν Σίρο οι… καυτοί «παρτενοπέι»! (video)

Τεράστιο διπλό για την Νάπολι ενάντια στη Μίλαν (2-1) σε ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο στο Σαν Σίρο.

Οι «παρτενοπέι» πήραν μία σπουδαία νίκη επί της Μίλαν και βρίσκονται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με την Αταλάντα) με 17 βαθμούς. 

Ανώτεροι σε όλα τα μήκη του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο οι ροσονέρι, κατόρθωσαν να σημειώσουν διψήφιο αριθμό τελικών (σ.σ. 11), δίχως ωστόσο να αποτελέσουν ουσιαστική απειλή. Παρότι η Νάπολι κατοχή ήταν μοιρασμένη, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν απέναντι τους ένα μόνιμο τοίχος, με την λήξη του πρώτου 45λεπτου να βρίσκει τους δύο αντιπάλους στο μηδέν.

Διαφορετική η εικόνα του δευτέρου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Έπειτα από σπρώξιμο του Ντεστ στον Κβαρατσχέλια, ο Πολιτάνο έστειλε την μπάλα και στο 55ο λεπτό ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα.

 Η Μίλαν αντέδρασε ανέβασε και πάλι την απόδοση της και λίγο πριν την συμπλήρωση του 60 λεπτου ισοφάρισε... με τον Τέο Ερνάντεζ να πασάρει στον Ζιρού και αυτόν να εκτελεί από πλεονεκτική θέση.


 

Όμως, εννέα λεπτά αργότερα (78'), ο Ρούι «σέρβιρε» όμορφα στον Σιμεόνε και αυτός με καρφωτή κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, αλλά και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μίλαν: Μενιάν, Ερνάντεζ, Τομόρι, Κιάερ (46' Καλουλού), Καλάμπρια (46' Ντεστ), Τονάλι, Μπενασέρ, Σάελμεκερς (66' Μεσίας), Ντε Κέτελαερ (82' Αντλί), Κρούνιτς, Ζιρού

Νάπολι: Μέρετ, Ρουί (90' Ολιβέρα), Κιμ, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα, Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (87' Εντομπελέ), Πολιτάνο (67' Ζέρμπιν), Ζιελίνσκι (87' Ελμάς), Ρασπαντόρι (67' Σιμεόνε)

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0