Football Talk

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Μέσι και Νεϊμάρ αντέστρεψαν τους ρόλους και οι «μπλε» απέδρασαν απ' το Ζερλάν (video)

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Μέσι και Νεϊμάρ αντέστρεψαν τους ρόλους και οι «μπλε»  απέδρασαν απ' το Ζερλάν (video)
Το Στάδιο Ζερλάν υποδέχτηκε την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε επί της Λιόν με σκορ 1-0 και πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Μέσι και Νεϊμάρ διανύουν εξαιρετική περίοδο και σήμερα αντέστρεψαν τους ρόλους τους. Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ ήταν αυτός που δημιούργησε για τον Αργεντινό φίλο του, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.


Η έλευση του πρώτου μέρους βρήκε τους Παριζιάνους να χαμογελούν με το καλημέρα. Ο Νείμάρ «ντύθηκε» playmaker και στο 5ο λεπτό «σέρβιρε» στον Μέσι, ο οποίος με τελειώμα εντός περιοχής βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, σημειώνοντας το τέταρο φετινό του γκολ. Με την κατοχή να είναι συντρυπτικά υπέρ των παικτών του Γκαλτιέ, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους.

Lyon 0 - [1] PSG - Lionel Messi 5' pic.twitter.com/5qGmerfmpf

Το τέμπο έπεσε στο δεύτερο 45λεπτο, με την Παρί να ρίχνει ρυθμό, αλλά τους γηπεδούχους να μην κατορθώνουν να γίνουν απειλητικοί. Μόλις τρία σουτ στον στόχο και αδυναμία κυκλοφορίας της μπάλας, απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας οι οποίοι διατήρησαν την κορυφή με την έβδομη νίκη τους σε οκτώ αναμετρήσεις. Στο 90ο λεπτό μάλιστα ο Μέσι θα μπορούσε να βρει και δεύτερο προσωπικό γκολ, αλλά ο Λόπες με ασύλληπτη απόκρουση του είπε όχι.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Λιόν: Λόπες, Ταγλιαφίκο, Λουκέμπα, Μέντες, Γκούστο, Τετέ (75' Σερκέ), Τολισό (46' Λεπενάν), Κακερέτ, Τόκο Εκάμπι (88' Μπαρκολά), Λακαζέτ, Ντεμπελέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Ράμος, Χακίμι, Ρουίθ (57' Βιτίνια), Βεράτι (64' Μουκιελιέ), Μέντες, Νεϊμάρ (86' Σολέρ), Μέσι, Εμπαπέ

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0