Football Talk

Βόλος - Ιωνικός 2-0: Ο Οζέγκοβιτς «ντύνεται» Φαν Βέερτ και ο Βόλος χαμογελά

Βόλος - Ιωνικός 2-0: Ο Οζέγκοβιτς «ντύνεται» Φαν Βέερτ και ο Βόλος χαμογελά
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τον Ιωνικό, σε αναμέτρηση όπου ο γηπεδούχος Βόλος επιβλήθηκε με 2-0.

Το άστρο του Οζέγκοβιτς λάμπει... καθώς μετά την αναμέτρηση του Γ. Καραίσκάκης βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά. Καθοριστικός στο σπουδαίο τρίποντο των Μαγνήσιων, όπως και ο Λούνα, που βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην Super League, έπειτα από εξαιρετικό αριστερό. Τελικό σκορ 2-0, με τον Βόλο να υπερασπίζεται την έδρα του και να συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις.


1ο Ημίχρονο

Σε γενικές γραμμές ο Βόλος ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που πιστώθηκε στο 15ο λεπτό, όταν ο Οζέγκοβιτς υποδέχτηκε μπαλιά του Μεζκίδα και από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ιωικού ήρθε έξι λεπτά αργότερα όταν ο Μίλος πλάσαρε με το αρίστερο έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.

2ο Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Αντόνιο Λούνα. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας του Βόλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 56', όταν με συρτό, μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη.

Η φάση του αγώνα:
Το δοκάρι του Μίλο, μόλις έξι λεπτά από την στιγμή που ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ. Σε περίπτωση που οι Νικαιώτες ισοφάριζαν, το παιχνίδι θα μπορούσε να λάβει διαφορετική τροπή, σε χρονικό διάστημα που υπήρχε άπλετος χρόνος.

Ο MVP:
Κομβική ήταν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική η συμβολή του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Δεύτερο γκολ σε δεύτερη συμμετοχή του στην Ελλάδα, το οποίο ξεκλείδωσε το παιχνίδι του Βόλου και έθεσε τις βάσεις για το υπερπολύτιμο τρίποντο της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεζκίδα (64' Φερνάντεθ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (79' Ματίγια), Οζέγκοβιτς (89' Κούτσιας). 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας (80' Οφοσού), Ρομαό, Τσιγκρίνσκ (72' Μασάς)ι, Αντούνες, Μίλο (48' Ιωαννίδης), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά 973' Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0