Football Talk

Ανατροπή με… 7αρα για την Κάραμπαγκ, δυο εβδομάδες πριν τον Ολυμπιακό!

Ανατροπή με… 7αρα για την Κάραμπαγκ, δυο εβδομάδες πριν τον Ολυμπιακό!

 Η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League, Καραμπάγκ, συνεχίζει εξαιρετικά στις εγχώριες υποχρεώσεις της, ούσα αήττητη!

Συνεχίζει ως πρωτοπόρος η Καραμπάγκ στο πρωτάθλημα. Χωρίς να γνωρίζει την λέξη «ήττα», η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, με μια επιβλητική εμφάνιση ισοπέδωσε την Ζίρα, για να πετύχει την 6η της διαδοχική νίκη.

Η Ζίρα, άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντινίγεβ, αλλά η απάντηση της Καραμπάγκ ήρθε 10 λεπτά αργότερα, όταν ο Μπαϊράμοφ έκανε το 1-1 στο 44’ και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια σε απόλυτη ισορροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχε άλλος πρωταγωνιστής πέρα της Καραμπάγκ, η οποία ήταν καταιγιστική, πετυχαίνοντας 6 γκολ στο δεύτερο μισό. Την αρχή έκανε ο Κουρμπάνλι κάνοντας το 2-1 στο 56’, αλλά και το 3-1 στο 60’. Την σκυτάλη πήρε Κάντι στο 60’ που διαμόρφωσε το 4-1, ενώ ο Σεϊντάεφ έκανε το 5-1 4 λεπτά αργότερα (64’). Το τελικό 7-1 «έγραψε» ο Κουρμπάνλι, ο οποίος με δύο ακόμη γκολ στο 79’ και το 86’, έφτασε τα τέσσερα προσωπικά του γκολ, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην ανατροπή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0