Football Talk

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοφάρισαν στο... 102' οι Κρητικοί και «σόκαραν» τους Θεσσαλονικείς! (video)

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοφάρισαν στο... 102' οι Κρητικοί και «σόκαραν» τους Θεσσαλονικείς! (video)

Σε ένα ματς που διήρκεσε περισσότερο από 100 λεπτά, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης τον ΠΑΟΚ σε 1-1 με τον Διαμαντή, και απέσπασε ένα βαθμό στην 5η αγωνιστική της Super League, σοκάροντας τους Θεσσαλονικείς!

Μία ανάσα από την τέταρτη νίκη του στην σεζόν, σε πέντε αναμετρήσεις,  βρέθηκε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, αλλά οι Κρητικοί αρνήθηκαν να ηττηθούν! Ισοφάρισαν στο 101’ με τον Διαμαντή και απέσπασαν μία πολύτιμη ισοπαλία, στο 1-1 του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»!

1ο ημίχρονο

Δυνατά επιχείρησε να μπει στο ματς ο ΟΦΗ, ο οποίος απείλησε σε δύο περιπτώσεις, που αμφότερες κατέληξαν στα χέρια του Κοτάρσκι και προήλθαν από λανθασμένες μεταβιβάσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στην πρώτη, ο Γκερέρο σούταρε, πραγματοποιώντας την πρώτη του τελική προσπάθεια, στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ στο 6ο λεπτό, ο Ντίκο επιχείρησε το ίδιο, αλλά η προσπάθειά του δεν απείλησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.


Ωστόσο, δύο λεπτά μετά (8’), ήρθε η ώρα για την πρώτη τελική του ΠΑΟΚ και επί της ουσίας για τη στιγμή που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Βιεϊρίνια βρήκε με τρομερή ακρίβεια τον Νάρεϊ στην πλάτη της άμυνας, αυτός γύρισε και εκτέλεσε πριν η μπάλα πέσει κάτω και το προβάδισμα του Δικέφαλου επετεύχθη από νωρίς.


Ακολούθησε καλός ρυθμός και αρκετές στιγμές μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, με το δίλεπτο… 35’-37’ να ξεχωρίζει, καθώς ο Ντιουσέ δεν μπόρεσε αρχικά να ισοφαρίσει και εν συνεχεία ο Ολιβέιρα, αστόχησε προ κενής εστίας με το κεφάλι.


2ο ημίχρονο

Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μοιάζει διατεθειμένος να σκοράρει και να «κλειδώσει» το τρίποντο και τον ΟΦΗ να αποφύγει την τέταρτη ήττα του στην σεζόν.


Οι Θεσσαλονικείς κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Νάρεϊ για να «διπλασιάσουν» το προβάδισμά τους, όμως και οι δύο προσπάθειές του στο 47’ και το 66’ αποκρούστηκαν από τον Στίβενς.

Μεσολάβησε μία δεκάλεπτη διακοπή που φάνηκε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, ενώ μεγάλη συζήτηση θα γίνει για την στιγμή του 77ου λεπτού, όπου ο Ντίκο προσπέρασε τον Λύραντζη, ο Έλληνας αμυντικός ήταν τελευταίος παίκτης, αλλά το μαρκάρισμά του δεν επέφερε την κόκκινη κάρτα.

 
Ωστόσο, η «λύτρωση» έλαβε χώρα στο 101’, όταν ο Διαμαντής ισοφάρισε για τον ΟΦΗ, στην 2η εκτέλεση κόρνερ του στο ματς και «σόκαρε» τον Δικέφαλο, αποσπώντας ένα βαθμό για την ομάδα του!

Ο MVP

Από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με… τέτοιο τρόπο, σαφώς και ο πολυτιμότερος είναι ο Διαμαντής, που ισοφάρισε για τον ΟΦΗ και δεν επέτρεψε στην ομάδα του να ηττηθεί για 4η φορά φέτος!


Η φάση του αγώνα

Η ισοφάριση στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του ματς, με τον Διαμαντή να στερεί από τον ΠΑΟΚ την 2η θέση του πρωταθλήματος, μετά από πέντε αναμετρήσεις.

Οι ενδεκάδες

ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης (63' Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ερνάντεζ (84' Στάικος), Λάρσον, Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο (84' Γκερέρο)


ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιερίνια, Κούρτιτς (80' Σβαμπ), Ντάντας, Ζίφκοβιτς, Νάρει, Αουγκούστο (72' Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (72' Τόμας)


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0