Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Το παραμύθι συνεχίζεται – Μόνη πρώτη στην κορυφή μετά από επτά ματς! (video)

Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Το παραμύθι συνεχίζεται – Μόνη πρώτη στην κορυφή μετά από επτά ματς! (video)

Και όμως, η Ουνιόν Βερολίνου βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga μετά από επτά αναμετρήσεις, μετρώντας πλέον 17 από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς, στα ματς που έχουν διεξαχθεί. Αισίως, επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και κάπως έτσι, το παραμύθι συνεχίζεται!

Μία Ουνιόν Βερολίνου που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διεκδικήτριες του τίτλου, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έκανε την εμφάνισή της απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, στην 7η αγωνιστική της Bundesliga, με το σύνολο του Φίσερ να επικρατεί με 2-0 και να συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί με 7 προσπάθειες για γκολ και δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες, η επιμονή του δικαιώθηκε στο 54ο λεπτό με τον Σιμπατσέ, με τον 26άχρονο επιθετικό να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος, μετά το ματς της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λειψία.

Η Βόλφσμπουργκ δεν κατόρθωσε ποτέ να βγάλει αντίδραση, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση δίχως τελική προσπάθεια και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77’, από τον Μπέκερ, που προς το παρόν είναι ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga!

Το τελικό 2-0 σηματοδότησε την 5η νίκη της Ουνιόν Βερολίνου στην σεζόν, με την ομάδα του Φίσερ να συνεχίζει αήττητη στη Bundesliga, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας με το εξαιρετικό 15-4 γκολ υπέρ της.


Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ, Μπαουμγκάρλτ (62’ Τζέκελ), Κνότσε, Λέιτε, Τρίμελ, Σέφερ (76’ Σεγκίν), Κεντίρα, Χάμπερερ (Θόρσμπι), Γκίσελμαν, Μπέκερ (87’ Μιτσέλ), Σιμπατσέ (87’ Μπέρενς).

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Σίλβα (69’ Γκέχεραρντ), Βαν Ντε Βεν, Λακρουά, Μπακού, Φράνιτς (79’ Παρέδες), Άρνολντ, Μπρέκαλο (79’ Καμίνσκι), Σβάνμπεργκ (60’ Νμέκα), Βάλντσμιντ (60’ Μάρμους), Νμέτσα

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0