Football Talk

Ουντινέζε - Ίντερ 3-1: Νέα γκέλα για τους «νερατζούρι» στο Φρίουλι! (video)

Ουντινέζε - Ίντερ 3-1: Νέα γκέλα για τους «νερατζούρι» στο Φρίουλι! (video)
Μία φοβερή Ουντινέζε, συνέχισε το αήττητο σερί της στη Serie A, επικρατώντας 3-1 με ανατροπή της, για ακόμη μία φορά, κακής Ίντερ για την αγωνιστική της Serie A.
Νέα γκέλα για την Ίντερ καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με την Ουντινέζε στο Φρίουλι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 για την αγωνιστική της Serie A. Κάκιστη αμυντικά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι για ακόμη μία φορά φέτος. Αντίθετα, η Ουντινέζε συνέχισε το αήττητο σερί της στη φετινή Serie A, αποτελώντας μέχρι στιγμής την έκπληξη του πρωταθλήματος!

Η Ίντερ ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθώς μόλις στο 5' ο Νικολό Μπαρέλα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ύστερα από φοβερή εκτέλεση φάουλ, με τον Σιλβέστρι να μην μπορεί να αντιδράσει. Κάπου εκεί όμως άρχισαν τα προβλήματα στην άμυνα των «νερατζούρι».

Οι γηπεδούχοι στο 22' έπειτα από μία στατική φάση θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν, με τη μπάλα να χτυπάει στον ώμο του Σκρίνιαρ και τελικά να μπαίνει μέσα στα δίχτυα! Οι φιλοξενούμενοι στο 30' θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ όμως ο Σιλβέστρι δεν άφησε τον Μπαστόνι να σκοράρει, πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του.

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενοι και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αυτή τη φορά με τον Ντάμφρις, ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιλβέστρι. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν πολύ τους παίκτες του Ιντζάκι και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 84', όταν έπειτα από κόρνερ του Ντολοφέου ο Μπιγιόλ πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του! Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ίντερ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αρσλάν έβαλε και τρίτο γκολ για την Ουντινέζε σφραγίζοντας τη νίκη με το τελικό 3-1!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρες, Περέιρα, Λόβριτς, Γουάλας, Μακένγκο, Ουντότζι, Μπέτο, Ντεουλοφέου.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Νταρμιάν, Ντζέκο, Λαουτάρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0