Football Talk

Κώστας Γαλανόπουλος: «Πονάει να μην παίζεις - Θα φτιαχτεί κάτι πολύ καλό»

Κώστας Γαλανόπουλος: «Πονάει να μην παίζεις - Θα φτιαχτεί κάτι πολύ καλό»
Οι δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου έπειτα από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, έναν χρόνο και πέντε μέρες μετά...
Συγκλόνισε ο Κώστας Γαλανόπουλος στις δηλώσεις του αμέσως μετά την νίκη της ομάδας του, καθώς περιέγραψε τις εγχειρίσεις του, τα συναισθήματα του κατά την περίοδο της απουσίας του και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αναφορικά με το πως αισθάνεται:

«Εχω πολύ καθαρή εικόνα. Ουσιαστικά έκανα ακριβώς το ίδιο χειρουργείο, με τη διαφορά ότι τώρα έφτιαξα και τον σύνδεσμό μου. Νιώθω τελείως διαφορετικά. Πιο δυνατός. Πατάω καλά στα πόδια μου. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος, γιατί έχεις χάσει 1,5 χρόνο. Και δεν είναι ότι είσαι τραυματίας, είναι ότι δεν πατάς το πόδι του! Ειμαι στο καλύτερο σημείο του τραυματισμού αυτού, γιατί με ταλαιπωρεί δυο χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για την τακτική του προπονητή του:

«Στην προετοιμασία δεν ήμουν όμως έμαθα τι γινόταν και παρακολουθούσα τις προπονήσεις. Δουλεύουμε πάρα πολυ στήν ένταση. Στην ανάκτηση της μπάλας. Μου ταιριάζει η πίεση και η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Θα φτιαχτεί κάτι πολύ καλό. Σίγουρα θέλει χρόνο. Είναι μεγάλη αλλαγή. Χρόνος πίστη και υπομονή. Εχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες και το νέο τιμ».

Για το νέο γήπεδο:

«Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν ότι θα είχα μπει πολύ νωρίτερα. Ηταν ένα προσωπικό στοίχημα. Πονάει να μην παίζεις, αλλά θα πονούσε δυο φορές αν ήταν αυτό το παιχνίδι και δεν έπαιζες ούτε εκεί. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα και νομίζω τα κατάφερα». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0