Football Talk

Τότεναμ – Λέστερ 6-2: «Εξάρα» με χατ-τρικ του Σον και τον Κέιν να συνεχίζει την παράδοση! (video)

Τότεναμ – Λέστερ 6-2: «Εξάρα» με χατ-τρικ του Σον και τον Κέιν να συνεχίζει την παράδοση! (video)

Μία από τις πιο πειστικές εμφανίσεις επί ημερών του Αντόνιο Κόντε, σημείωσε η Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής απέναντι στη Λέστερ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν εν τέλει με 6-2, σε ένα ματς που κέρδισαν τις «αλεπούδες» και είδαν επιτέλους τον Σον να βρίσκει δίχτυα ξανά, σημειώνοντας χατ-τρικ σε 27 λεπτά!

Την παράδοση που έχει «χτίσει» απέναντι στη Λέστερ συνέχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Χάρι Κέιν, με την Τότεναμ να επικρατεί με 6-2 των «αλεπούδων», σε ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ και… πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Έφτασε τα 20 σε 19 ματς ο Άγγλος κόντρα στο σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς, έκανε επιτέλους… σεφτέ ο Σον, στο πρώτο παιχνίδι που ήρθε από τον πάγκο!

Πώς όμως φτάσαμε σε ένα τέτοιου είδους σκορ; Μία ματιά σε όσα έλαβαν χώρα στο πρώτο μέρος, αποδεικνύει τον λόγο. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Γιούρι Τίλεμανς, αλλά σύντομα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και ισοφάρισαν.

Το 1-0 του 6ου λεπτού, έφερε σε ισορροπία ο Χάρι Κέιν στο 8’, με κεφαλιά, φτάνοντας τα 20 γκολ κόντρα στην αγαπημένη του αντίπαλο, για να έρθει ο Ντάιερ και να «υπογράψει» την ολική ανατροπή, μόλις στο 21’, ύστερα από μία ακόμη στατική φάση.

Ακολούθησε κυριαρχία της… Λέστερ στο γήπεδο, με τις «αλεπούδες» να απειλούν και εν τέλει να δικαιώνονται, μιας και ο Μάντισον στο 41’, έφερε και 3η ισοπαλία πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, με εξαιρετική εκτέλεση, ύστερα από γύρισμα του Καστάν.

Ο ρυθμός που είχε πάρει το ματς έδειξε να «βολεύει» τους φιλοξενούμενους και ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να συνετίσει τους παίκτες του στην ανάπαυλα. Η Τότεναμ ανέκτησε το προβάδισμα, στο 47ο λεπτό, με τον Μπεντανκούρ, ύστερα από λάθος του Εντιντί, βελτιώθηκε αμυντικά και «κλείδωσε» τη νίκη της, 20 λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Σον, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε δύο περιπτώσεις (73’, 84’ και 86') με τα πρώτα του γκολ στην σεζόν και οι Λονδρέζοι πήραν το πολυπόθητο τρίποντο, όντες πλέον στην 2η θέση και με 17 βαθμούς, όσους και η Μάντσεστερ Σίτι, στην Premier League, την ώρα που η Λέστερ εξακολουθεί να είναι μόνη… «ουραγός».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0