Football Talk

Η στιγμή που ο Νόιερ πήγε να γίνει… Άλισον, αλλά ο Γκίκιεβιτς του είπε «όχι»! (video)

Η στιγμή που ο Νόιερ πήγε να γίνει… Άλισον, αλλά ο Γκίκιεβιτς του είπε «όχι»! (video)

Την πρώτη της ήττα στην τρέχουσα σεζόν υπέστη η Μπάγερν Μονάχου από την Άουγκσμπουργκ, όμως το φινάλε της αναμέτρησης ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό από το γεγονός πως οι Βαυαροί έχασαν στο ίδιο γήπεδο, όπως και το 2021! Ο λόγος; Διότι, ο… Νόιερ ήταν αυτός που προσπάθησε να τους δώσει την ισοπαλία, σαν άλλος… Άλισον, αλλά ο Γκίκιεβιτς του είπε «όχι»!

Και όμως, ο Μάνουελ Νόιερ κατάφερε σε ένα ματς που η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, να είναι ο πρωταγωνιστής. Όχι γιατί φέρει ευθύνη στο γκολ του Μπερίσα, με το οποίο η Άουγκσμπουργκ επανέλαβε το περσινό «θαύμα» της, όχι γιατί μία δική του απόκρουση, έδωσε στην ομάδα του την ελπίδα να παλέψει μέχρι το τέλος, αλλά επειδή αυτός, είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης!

Στο 96ο λεπτό και με το ματς στο 1-0, ο γκολκίπερ των Βαυαρών ανέβηκε στην επίθεση, για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του, στο κόρνερ της ομάδας του. Η εκτέλεση βρήκε αυτόν, ο Νόιερ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκίκιεβιτς του είπε «όχι».

Με την απομάκρυνση της μπάλας, ο Πολωνός τερματοφύλακας προέβη σε ακόμη μία απόκρουση (8 συνολικά στο ματς), διατήρησε το 1-0 και στέρησε από τον Νόιερ την δυνατότητα να γίνει… Άλισον!

Αναφερόμαστε φυσικά στο γκολ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στο 2-1 της Λίβερπουλ, τον Μάιο του 2021, απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, από το οποίο επί της ουσίας ξεκίνησε η πορεία προς τον τελικό του Champions League και στην ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι.


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0