Football Talk

Μπαρτσελόνα - Έλτσε 3-0: «Τριάρα» στο... ρελαντί και πρωτιά, με τον Λεβαντόφσκι πρωταγωνιστή! (video)

Μπαρτσελόνα - Έλτσε 3-0: «Τριάρα» στο... ρελαντί και πρωτιά, με τον Λεβαντόφσκι πρωταγωνιστή! (video)
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 (17/09) της Έλτσε και πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της στη La Liga, με τον Λεβαντόφσκι να «χτυπάει» δύο φορές!
Τι κι αν βρίσκεται εκτός Γερμανίας, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε ξανά από το... χέρι την Μπαρτσελόνα και κόντρα στην Έλτσε, με δύο δικά του γκολ, την οδήγησε στη νίκη με 3-0 (17/09)!

Πρόκειται για το πέμπτο συνεχόμενο «τρίποντο» των Καταλανών στη φετινή La Liga, με τον τρομερό Πολωνό επιθετικό, να βρίσκει δίχτυα σε κάθε ένα από αυτά!

Μόνη-πρώτη, πλέον, η Μπαρτσελόνα στον βαθμολογικό πίνακα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ματς λιγότερο, αλλά να έχει δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/09, 22:00) τη «συμπολίτισσα», Ατλέτικο.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις πιο ιδανικές συνθήκες για την Μπαρτσελόνα, αφού στο 14ο λεπτό, ο Βερντού αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, μιας και σταμάτησε αντικανονικά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έβγαινε σε τετ-α-τετ. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, το ματς εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των «μπλαουγκράνα».

Το αριθμητικό τους πλεονέκτημα το «εξαργύρωσαν» σε γκολ στο 34ο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο τη φετινή σεζόν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Πριν λήξει το πρώτο μέρος, διπλασίασαν το προβάδισμά τους, με τον Μέμφις Ντεπάι να βρίσκει δίχτυα στο 41', μετά από υπέροχη κίνηση.

Όσο για το τελικό σκορ; Προφανώς, το διαμόρφωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 48ο λεπτό, με ψύχραιμο τελείωμα στην αριστερή γωνία, μέσω του οποίου «έγραψε» το τελικό 3-0 (17/09) και ανέβασε σε οκτώ τα φετινά του τέρματα στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά από μόλις έξι αγωνιστικές!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρσία (59' Μπεγερίν), Μπαλντέ, Κεσιέ (46' Γκάβι), Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Ντεμπελέ (60' Ραφίνια), Ντεπάι (59' Φάτι), Λεβαντόφσκι (72' Τόρες) 

Έλτσε (Φρανσίσκο Ροντρίγκεζ): Μπάντια, Παλάσιος, Τσεταούγια, Βερντού, Μπίγκας (77' Γκονζάλες), Κλερκ, Τέτε (68' Πόνσε), Γκούτι (53' Μερκάου), Γκουμπάου, Φιντέλ (53' Κίνα), Μπογέ (68' Χοσάν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0