Football Talk

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 1-1: «Ηρωϊκή» εμφάνιση και σημαντική ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους στο Σεντ Τζέιμς Παρκ!

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 1-1: «Ηρωϊκή» εμφάνιση και σημαντική ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους στο Σεντ Τζέιμς Παρκ!

 Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη «μάχη» που δίνει για να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό, πήρε η Μπόρνμουθ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ από τη Νιούκαστλ, με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται ισόπαλοι, με 1-1, στην έδρα των «καρακαξών», παραμένοντας αήττητοι κόντρα σε συλλόγους που δεν συμπεριλαμβάνονται στο Big 6.

 

Πάλεψε, στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις, αλλά εν τέλει η Μπόρνμουθ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από την έδρα της Νιούκαστλ, με το τελικό 1-1 να αναδεικνύει την προσπάθειά της στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις με ισάριθμα δοκάρια και εν τέλει παραμένει αήττητη απέναντι σε ομάδες που δεν ανήκουν στο Big 6!

Πώς όμως φτάσαμε σε ένα τέτοιου είδους αποτέλεσμα για τους «νεοφώτιστους», που αδιαμφισβήτητα χρειάστηκε τύχη και αρκετές συγκυρίες; Η πρώτη καλή στιγμή για τη Νιούκαστλ έλαβε χώρα στο 18ο λεπτό, με τον Αλμιρόν να αστοχεί από κοντά, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Σερ βρέθηκε σε θέση «βολής», αλλά η κεφαλιά του απομακρύνθηκε από τον Νέτο.

Ακολούθησαν δύο δοκάρια, αμφότερα για την ομάδα του Έντι Χάου. Το πρώτο από εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ, με τον… σπεσιαλίστα του είδους να στέκεται άτυχος και το δεύτερο με τον Ζοέλινγκτον στο 43ο λεπτό, που από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το 0-0 του πρώτου μέρους έμοιαζε να αδικεί τη Νιούκαστλ, των έξι τελικών, της 70% κατοχής της μπάλας και των δύο δοκαριών, αλλά ο απόλυτος αιφνιδιασμός, έλαβε χώρα στο 62΄, όταν ο Μπίλινγκ έκανε το 1-0 και απείλησε ευθέως τους γηπεδούχους, με την πρώτη, εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Η αντίδρασή τους όμως ήταν εξαιρετική, με τον Ίσακ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 67ο λεπτό, για να δώσει στο ματς μία «άγρια» ομορφιά μέχρι και το φινάλε. Ωστόσο, τόσο η φάση του Ταβερνιέρ για τη Μπόρνμουθ δεν κατέληξε στα δίχτυα, όπως και η προσπάθεια του Μέρφι για τη Νιούκαστλ στο 79’, με συνέπεια το 1-1 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0