Football Talk

Κορμπεράν: «Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις»

Κορμπεράν: «Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη (18/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Σχετικά Άρθρα
Ο Άρης «υποδέχεται» τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/09, 20:00), στο πρώτο ματς του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο των «κιτρίνων». Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA εν όψει της αναμέτρησης, ο προπονητής των Πειραιωτών, Κάρλος Κορμπεράν, αναφέρθηκε στο κοινό τους αγγλικό «παρελθόν», ενώ τόνισε πως δεν αξίζει να μιλά κανείς για τα προβλήματα της ομάδας, αλλά για λύσεις.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πάντα είναι όμορφο να παίζεις σε μεγάλα ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και είμαστε συνειδητοποιημένοι απόλυτα. Προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιον στόχο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Υπάρχει η λεπτομέρεια του αγγλικού παρελθόντος που με ενώνει με τον Άλαν Πάρντιου. Εκείνος βέβαια συνέχισε την καριέρα του εκτός Αγγλίας και σε διαφορετικό περιβάλλον. Οι εμπειρίες του είναι εμπλουτισμένες και από άλλα ποδοσφαιρικά μέρη. Το περιεχόμενο της συνάντησης μας δεν θα είναι μόνο "αγγλικό".

Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις. Αυτό κάνουμε. Προέχει να συνέλθουμε από την προσπάθεια της Πέμπτης. Θα εκτιμηθεί ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Άρη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0