Football Talk

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Ο Ντε Μπρόινε «σερβίρει», ο Χάαλαντ είναι… ασταμάτητος και οι «πολίτες» στην κορυφή! (video)

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Ο Ντε Μπρόινε «σερβίρει», ο Χάαλαντ είναι… ασταμάτητος και οι «πολίτες» στην κορυφή! (video)

Μία Μάντσεστερ Σίτι που δεν καταλαβαίνει ούτε από κούραση, ούτε από δύσκολες έδρες, έκανε την εμφάνισή της στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 3-0 και να επιστρέφουν στην κορυφή της Premier League! Σκόρερ ξανά ο Χάαλαντ, δύο ασίστ ο Ντε Μπρόινε, πρώτο γκολ σε… 56 δευτερόλεπτα για τον Γκρίλις!

Τι και αν το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται «φορτωμένο» το τελευταίο διάστημα; Οι «πολίτες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας το «διπλό» στην έδρα της Γουλβς με 3-0, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Βέλγος, απλώς χρειάστηκε να μοιράσει δύο ασίστ, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα στα 56 δευτερόλεπτα, για τον Τζακ Γκρίλις, που σκόραρε για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, μετά την περσινή, προτελευταία αγωνιστική της Premier League.

Ακολούθησε το 2-0 από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο 16ο λεπτό, με τον Νορβηγό να σκοράρει για 14η φορά σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, όντας και ο πρώτος παίκτης τα τελευταία 30 χρόνια, που βρίσκει γκολ στα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας ματς με την ομάδα του στο «Νησί», σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Επί της ουσίας, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 35’, όταν ο Κόλινς της Γουλβς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γκρίλις, αφήνοντας ομάδα του με παίκτη λιγότερο, μόλις για 2η φορά στην καριέρα του και για… πρώτη μετά από τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η Σίτι ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό, άφησε τη μπάλα στη Γουλβς, που προσπάθησε να βρει ένα γκολ μέχρι και το 60’, αλλά το γκολ του Φόντεν στο 69’, «κλείδωσε» μία ακόμη εκτός έδρας νίκη για τη Σίτι, που είναι αήττητη μακριά από το Έτιχαντ, μετά από την περσινή πρεμιέρα!

Το τελικό 3-0, φέρνει τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League, για πρώτη φορά φέτος, ενώ η Γουλβς μένει στην 16η θέση, με μόλις 6 βαθμούς σε επτά ματς και 3 γκολ υπέρ της, με τα δύο εξ’ αυτών να είναι από τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0