Football Talk

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Χουάνκαρ και Σένκεφελντ – Η αποστολή για τον αγώνα με ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Χουάνκαρ και Σένκεφελντ – Η αποστολή για τον αγώνα με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία επιστρέφουν οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Απ. Νικολαΐδης (17/9), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστή την αποστολή των «πρασίνων».

Σε αυτή επιστρέφουν οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ, που θέτουν υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα. Μεγάλες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος συγκεντρώνει και ο Μπερνάρ. «Απών» από το ματς θα είναι, όπως αναμενόταν, ο Κώτσιρας που συνέχισε τη θεραπεία του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.»


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0