Football Talk

Ολυμπιακός: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με Χάμες, έρχονται κι' άλλοι σταρ!

Ολυμπιακός: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με Χάμες, έρχονται κι' άλλοι σταρ!

Μπορεί οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού να μην είναι οι ενδεδειγμένες τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν αναμφίβολα την ομάδα που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τον ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό πλανήτη τις τελευταίες ώρες. Ήρθε ο Χάμες Ροντρίγκες, για να βρει τον Μαρσέλο στον Πειραιά, υπογράφει ο Κασάμι, έχει φτάσει στην Ελλάδα ο Μπακαμπού και έχει «κλείσει» ο Σαμασέκου. Ουδείς φυσικά γνωρίζει αν αυτοί αποτελούν και τους τελευταίους που θα ανακοινωθούν πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου…

Πριν από μία εβδομάδα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν πως οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο καλοκαιρινό, μεταγραφικό παζάρι δεν ήταν όσο πειστικές θα περίμεναν.

Πιθανώς, σε αυτές τις περιπτώσεις, «μιλούν» και τα αποτελέσματα, αλλά μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους του Europa League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να «τρελάνει» τον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Με ποιον τρόπο; Αρχικά, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Μαρσέλο, που πριν από λίγους μήνες αποτέλεσε τον πρώτο άνθρωπο που σήκωσε το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας συνολικά τον 5ο του κορυφαίο διασυλλογικό τίτλο.

Ακολούθησε ο Μπιέλ έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, ήρθε ο Μπόουλερ από τη Μπλάκπουλ και κάπου εκεί, ακολούθησε η… εκτόξευση. Τι εννοούμε με αυτό; Πως οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν συνολικά με τέσσερις ποδοσφαιριστές και ουδείς γνωρίζει αν ακολουθούν και άλλοι.

Ο πρώτος φυσικά είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας και παρουσιάστηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ.

Την ίδια ώρα, φημολογείται πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για την επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Πειραιά, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη και ο Σεντρίκ Μπακαμπού, για να περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην 6η διαφορετική ομάδα της καριέρας του.

Τέλος, δεδομένη μοιάζει και η συμφωνία με τον  Ντιαντιέ Σαμασέκου από την Χόφενχαϊμ, με τη μορφή δανεισμό από τη Γερμανία, ενώ κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το αν αυτές οι τέσσερις προσθήκες σηματοδοτούν και το… τέλος για φέτος.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει τινάξει τη μπάνκα στον αέρα. Υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις, έρχονται και άλλοι σταρ και η χώρα μας ακούγεται πολύ περισσότερο στο εξωτερικό. Πόσο μάλλον όταν στην ίδια ομάδα, συνυπάρχουν Μαρσέλο και Χάμες, που έχουν συνυπάρξει στη Ρεάλ Μαδρίτης σε… 96 ματς!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0