Football Talk

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από Τρουιγιέ, προσπαθεί και για Σελαΐ! (video)

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από Τρουιγιέ, προσπαθεί και για Σελαΐ! (video)
Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια να ενισχυθεί σε δύο μέτωπα, με τον 21χρονο Γάλλο Αλεξίς Τρουιγιέ από την Νις να βρίσκεται πολύ κοντά, την ώρα που προσπαθεί να κλείσει και τον Αλβανό Λίντον Σελαΐ για τον άξονα! 
Ο Αλεξίς Τρουιγιέ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή ττου Παναθηναϊκού και ο νεαρός Γάλλος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο «τριφύλλι». 

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Νις για την απόκτηση του παίκτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί έστω και την τελευταία στιγμή, η... περίφημη μεταγραφή του χαφ που ακούγεται το τελευταίο διάστημα. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, «παλεύουν» να προλάβουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν τη λήξη της σχετικής διορίας απόκτησης ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Τρουιγιέ να έρχεται στην Ελλάδα με δανεισμό ως το φινάλε της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. 



Παράλληλα οι «πράσινοι» παλεύουν και την περίπτωση του Αλβανού Λίντον Σελαΐ της κροατικής Ριέκα. Ο 23χρονος γεννήθηκε στο Βέλγιο και αν τελικά αποκτηθεί θα αποτελέσει μια έξτρα επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής του «τριφυλιού», θέση στην οποία... πονάει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Αλβανός χαφ είναι περισσότερο αμυντικογενής από τον Τρουιγιέ, παίζοντας περισσότερο ως «6αρι» και λιγότερο ως κεντρικός μέσος. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0