Football Talk

Απίθανα πράγματα στον Ολυμπιακό - Σε συζητήσεις με την Παρί για τον Κέιλορ Νάβας!

Απίθανα πράγματα στον Ολυμπιακό - Σε συζητήσεις με την Παρί για τον Κέιλορ Νάβας!
Το πιο τρελό μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού συνεχίζεται με την Παρί Σεν Ζερμέν να προτείνει στους Πειραιώτες τον πρώην συμπαίκτη των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στην Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας.

Δεν έχουν προηγούμενο οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι και όπως φαίνεται οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν έχουν τελειώσει. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι προσθήκες των Χάμες Ροντρίγκες, Σεντρίκ Μπακαμπού και Παιτίμ Κασάμι, ενώ είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσει και “εξάρι” και τερματοφύλακα και έναν αμυντικό.

Σε ότι αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τον 35χρονο Κοσταρικανό τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στην Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας μαζί ένα σωρό τίτλους.

Ο Νάβας δεν επιθυμεί να παραμείνει ως “δεύτερος”, πίσω από τον Ντοναρούμα, στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, προσπαθεί να βρει λύση ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο η περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη για τον Ολυμπιακό, αφού ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας αμείβεται με 15 εκατομμύρια ευρώ μεικτά από την Παρί και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Μοναδική λύση είναι ο παίκτης να έρθει ως δανεικός στον Ολυμπιακό με τους Παριζιάνους να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. 

Ο Κέιλορ Νάβας φόρεσε 162 φορές την φανέλα της Ρεάλ (2015-2018), όντας πρωταγωνιστής στις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ από την “βασίλισσα”, ενώ από το 2019 μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία κέρδισε μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα, ενώ έπαιξε σε έναν ακόμα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ το 2020.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0