Football Talk

Παναθηναϊκός: Τελείωσε του Κρίστενσεν, «μακριά» και ο Οσόριο – Πάει για Ιανουάριο το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Τελείωσε του Κρίστενσεν, «μακριά» και ο Οσόριο – Πάει για Ιανουάριο το «τριφύλλι»

Η υπόθεση για τον Γιάκομπ Κρίστενσεν τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Νόρτζελαντ δεν συζητάει καν για την παραχώρηση του Δανού, ενώ «κόλλημα» παρουσιάστηκε και στην υπόθεση του Τζόναθαν Οσόριο!  

«Τρέχουν και δεν φτάνουν» στον Παναθηναϊκό μετά από το άκυρο της Νόρτζελαντ για τον Γιάκομπ Κρίστενσεν, ενώ παράλληλα έχει γίνει πολύ «δύσκολο» και ο δεύτερος στόχος των «πράσινων».

Η Νόρτζελαντ δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο της παραχώρησης του Κρίστενσεν, καθώς οι ομάδα έχει στόχο την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Το κενό του Δανού για εκείνη, φαντάζει μεγάλο και δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο να αναπληρωθεί.

Η περίπτωση του 21χρονου μέσου, αρέσει πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και βάση αυτού, ο συγκεκριμένος μεταγραφικός στόχος μπαίνει στα πλάνα για τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2023 και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, εκεί στοχεύουν και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Στη υπόθεση του Τζόναθαν Οσάριο, η απόφαση είναι του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Καναδά λόγω ενός προβλήματος υγείας, ενώ παράλληλα θέλει να μείνει στην πατρίδα του μέχρι και την λήξη του Μουντιάλ. Ο Παναθηναϊκός παρόλα αυτά συνεχίζει να προσπαθεί την περίπτωση, αλλά δεν είναι εύκολο!

Όλα τα παραπάνω, έχουν βάλει τους ανθρώπους των «πράσινων» σε  ατελείωτο… τρέξιμο, καθώς η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη λήγει το βράδυ της Πέμπτης (15/9). Το πρόβλημα στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί χαφ θα είναι και αριθμητικό, αφού πρωτίστως τα κενά… φωνάζουν και στην μεσαία γραμμή οι επιλογές είναι 4, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν και Φρόκου. Ο τελευταίος δεν φαίνεται να αποτελεί άμεση λύση για τον Παναθηναϊκό στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σίγουρα θα καθιερωθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας για να συμβάλει!

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0