Football Talk

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1: Πήραν το… διπλό μέσα στο Βελοντρόμ οι «αετοί»! (video)

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1: Πήραν το… διπλό μέσα στο Βελοντρόμ οι «αετοί»! (video)
Ούτε στο Βελοντρόμ δεν κατάφερε να σκοράρει η Μαρσέιγ και έδωσε το δικαίωμα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης να «αρπάξουν» τους τρεις βαθμούς μέσα στη Γαλλία και να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στους ομίλους του Champions League!

Η Μαρσέιγ υποδέχθηκε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League στην Μασσαλία. Εκεί βρέθηκαν και οπαδοί της γερμανικής ομάδας, με την παρουσία τους… μόνο απαρατήρητη να μην περνάει.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι, με τους «αετούς» να μην ακολουθούν τον ρυθμό και σε παραγωγικό επίπεδο παρέμειναν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Από την πλευρά της γαλλικής ομάδας, δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, ενώ η ομάδα του Γκλάσνερ, πέτυχε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Ένα λάθος της άμυνας της Μαρσέιγ, έδωσε την μπάλα στα πόδια του Λίνστορμ και αυτός εκμεταλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία του και έδωσε το προβάδισμα (1-0) στην ομάδα της Φρανκφούρτης στο 43ο λεπτό. Έτσι οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν με προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Στην επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον έλεγχο του ρυθμού, με τους Γερμανούς να έχουν και αυτοί με τη σειρά τους ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα γκολ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί. Ξανά, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να στείλουν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η φάση διορθώθηκε, με τον Καμάντα να είναι σε θέση οφσάιντ και έτσι η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη. Η ομάδα της Μασσαλίας προσπάθησε, πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό για να βρει ένα γκολ. Έτσι, η Άιντραχτ πήρε τη νίκη και έπιασε την Τότεναμ στο βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου, με τρεις βαθμούς!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0