Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 2-0: Έκανε τα πάντα για να την «πληγώσει», αλλά ο Λεβαντόφσκι έφυγε... σκυφτός! (video)

Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 2-0: Έκανε τα πάντα για να την «πληγώσει», αλλά ο Λεβαντόφσκι έφυγε... σκυφτός! (video)
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με σκορ 2-0 (13/09) της Μπαρτσελόνα, στην πρώτη επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως αντίπαλος! Τεράστια εμφάνιση από τον Νόιερ, που κράτησε «όρθιους» τους Βαυαρούς στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε τα πάντα για να «πληγώσει» την Μπάγερν Μονάχου, εισέπραξε ένα ηχηρό «όχι» από τον Νόιερ και οι Ερναντέζ-Σανέ «υπέγραψαν» το 2-0 (13/09) των Βαυαρών, επί της Μπαρτσελόνα!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον 3ο όμιλο του Champions League, που έδωσε συνέχεια στην «παράδοση» του συλλόγου κόντρα στους «μπλαουγκράνα», μιας και στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις τους, η Μπάγερν Μονάχου μετρά επτά νίκες και μόλις μία ήττα! Ως προς το σύνολο των γκολ; Υπέρ της 26 -πλέον- και μόλις 7 κατά!

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την αναμέτρηση με τις «μηχανές» στα... κόκκινα! Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Λεβαντόφσκι έκλεψε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Ραφίνια γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Πέδρι, που βρήκε τον χώρο να εκτελέσει, αλλά νικήθηκε από τον Νόιερ!


Τόσο στο 18', όσο κι ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση των είκοσι (21'), ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφτασε κοντά στο να βρει δίχτυα, ωστόσο, στην πρώτη περίπτωση ο ίδιος αστόχησε, ενώ στη δεύτερη, ο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε να δείξει ξανά τα φοβερά του αντανακλαστικά, όταν πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής, δηλώνοντας ξανά «παρών».




Οι Βαυαροί «απάντησαν» στις χαμένες ευκαιρίες με τον Σάμπιτσερ στο 31ο λεπτό. Ο Αυστριακός μέσος έγινε αποδέκτης μίας καλής πάσας εκτός περιοχής, βρήκε τον ελεύθερο χώρο να σουτάρει, αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Εν τέλει, οι Βαυαροί βρήκαν το γκολ πρώτοι, αλλάζοντας τελείως την εικόνα της αναμέτρησης από το 50ο λεπτό κι έπειτα.

Ο Τζόσουα Κίμιχ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Λούκας Ερναντέζ έκανε την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μπάγερν Μονάχου!



Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μουσιάλα «κουβάλησε» την μπάλα όσα μέτρα χρειαζόταν για να την δώσει στον Σανέ σε... ιδανικό χρόνο. Αυτός «πάτησε» περιοχή και με ψύχραιμο τελείωμα, έδωσε προβάδισμα «ασφαλείας» στην ομάδα του!



Οι προσπάθειες της Μπαρτσελόνα να ξαναμπεί στο ματς, τόσο με τον Πέδρι στο 63', όσο και με τον Ντεμπελέ στο 68', δεν είχαν αποτέλεσμα. Το 2-0 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, αναγκάζοντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει με... σκυμμένο το κεφάλι, στην πρώτη του «επίσκεψη» στη Γερμανία, ως αντίπαλος των Βαυαρών.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ουμπαμεκανό, Παβάρ (21' Μαζράουι), Κίμιχ, Σανέ (80' Τελ), Μανέ (70' Γκνάμπρι), Σάμπιτσερ (46' Γκορέτσκα), Ντέιβις, Ερναντές, Μίλερ, Μουσιάλα (80' Γκράβενμπερχ)

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπουσκέτς (80' Κεσιέ), Ντεμπελέ (80' Φάτι), Πέδρι, Λεβαντόφσκι, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ραφίνια (61' Τόρες), Κουντέ, Γκάβι (61' Ντε Γιονγκ)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0