Football Talk

Μποέλι για Τούχελ: «Θέλαμε έναν προπονητή που θέλει να συνεργαστεί μαζί μας, δεν ήμασταν σίγουροι για τον Τόμας»!

Μποέλι για Τούχελ: «Θέλαμε έναν προπονητή που θέλει να συνεργαστεί μαζί μας, δεν ήμασταν σίγουροι για τον Τόμας»!

Μπορεί ο Τοντ Μποέλι να αναγνώρισε το ταλέντο του Τόμας Τούχελ ως προπονητής, όμως δεν δίστασε να δηλώσει σε τοποθέτησή του, πως δεν είναι σίγουρος αν ο Γερμανός ήθελε να είναι στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Για αυτό, τον αντικατέστησε με τον Γκρέιαμ Πότερ, που επιθυμούσε αναμφίβολα να πάρει την ευκαιρία του!

Δεν αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τοντ Μποέλι ο Τόμας Τούχελ, με συνέπεια ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε» να μην δυσκολευτεί να τον απολύσει, όταν τα αποτελέσματα ξεκίνησαν να μην είναι τα επιθυμητά.

Μάλιστα, αισίως του ζητήθηκε να σχολιάσει και την απομάκρυνση του Γερμανού τεχνικού και εκείνος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Τον χαρακτήρισε ταλαντούχο αλλά ξεκαθάρισε πως ένιωθε ότι ο Τούχελ δεν ήθελε να βρίσκεται στην Τσέλσι, εν αντιθέσει με τον Γκρέιαμ Πότερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Τούχελ είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είχε μεγάλη επιτυχία, το όραμά μας για τον σύλλογο ήταν να βρούμε έναν προπονητή που ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας» 

«Αλλά δεν ήμασταν σίγουροι ότι ο Thomas είδε το όραμά μας με τον ίδιο τρόπο που το είδαμε εμείς, δεν είχαμε κοινό όραμα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0