Football Talk

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τότεναμ 2-0: «Ονειρικό» φινάλε και τεράστια νίκη για τους Πορτογάλους! (video)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τότεναμ 2-0: «Ονειρικό» φινάλε και τεράστια νίκη για τους Πορτογάλους! (video)

Απίθανο τελευταίο τρίλεπτο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 2-0 τη Τότεναμ. Ντεμπούτο για τον Αλεξανδρόπουλο στο Champions League!

Η Σπόρτινγκ υποδέχθηκε τα «σπιρούνια» στη Πορτογαλία και οι δύο ομάδες για 90’ έδειχναν ότι θα βγουν ισόπαλες με 0-0, αλλά ο Παουλίνιο και ο Άρτουρ Γκόμες είχαν άλλη… άποψη, κάνοντας το 2-0 στα τελευταία τρία λεπτά. 

Τα «σπιρούνια» ήταν δημιουργικά στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως από εκεί και έπειτα ο ρυθμός από την πλευρά τους έπεσε… δραματικά. Με συνέπεια οι γηπεδούχοι να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλήσουν την εστία του Γιορίς. 

Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Έντουαρντς βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας τον απέτρεψε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ έχανε ευκαιρία μετά από ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Άδαν να… κατεβάζει ρολά. Μάλιστα, στο 72ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για τους γηπεδούχους, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού,  Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Μάλιστα, αυτό συνοδεύθηκε με μία… ονειρική νύχτα για τον ίδιο μιας και η ομάδα του πέτυχε δύο γκολ στο 90’ για να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Αρχικά ο Παουλίνιο έκανε το 1-0 με κεφαλιά από κόρνερ και στη συνέχεια ο Γκόμες με τρομερή ατομική προσπάθεια σημείωσε το τελικό 2-0.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρούμπεν Αμορίμ): Αδάν, Ινάσιο, Κόατες, Ρέις, Πόρο, Μορίτα (72’ Αλεξανδρόπουλος), Ουγκάρτε, Σάντος, Τρινκάο (76’ Παουλίνιο), Γκονσάλβες, Έντουαρντς

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Πέρισιτς, Χόιμπιεργκ, Σον (72’ Κουλουσέφσκι), Κέιν

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0