Football Talk

Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2: Ο Τζέκο «ντύθηκε» Λουκάκου και... καθάρισε με γκολ κι ασίστ! (video)

Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2: Ο Τζέκο «ντύθηκε» Λουκάκου και... καθάρισε με γκολ κι ασίστ! (video)

Η Ίντερ επικράτησε με σκορ 2-0 της Βικτόρια Πλζεν (13/09) στην Τσεχία, με τον Έντιν Τζέκο να «μπαίνει» στα… παπούτσια του Ρομέλου Λουκάκου και να χαρίζει στην ομάδα του, την πρώτη της νίκη, στους ομίλους του φετινού Champions League.

Τι κι αν έλειπε ο Ρομέλου Λουκάκου, όντας τραυματίας; Ένα υπέροχο πλασέ του Έντιν Τζέκο και μία εξαιρετική του ασίστ στον Ντάμφρις, στάθηκε αρκετό για την Ίντερ, ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League, επικρατώντας με σκορ 2-0 (13/09) της Βικτόρια Πλζεν.

Οι Τσέχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για περίπου 30 λεπτά, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα και κάπως έτσι, οι «νερατζούρι» πήραν το πρώτο τους… τρίποντο εκτός συνόρων και υποδέχονται με άλλον αέρα την Μπαρτσελόνα στην επόμενη αγωνιστική, στις 4 Οκτωβρίου (22:00).


Στην πρώτη του σημαντική ευκαιρία, το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι ευτύχησε να βρει δίχτυα.

Στο 20ο λεπτό, η μπάλα κυκλοφόρησε με μεγάλη ταχύτητα έξω από την περιοχή της Βικτόρια Πλζεν, ο Κορέα βρήκε στον κατάλληλο χρόνο τον Τζέκο κι αυτός με υπέροχο πλασέ από πλάγια θέση, έκανε το 1-0 για την Ίντερ.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους, παρόλα αυτά, το ματς χρειάστηκε να φτάσει στο 43ο λεπτό για να σημειωθεί κάτι αξιοσημείωτο, ξανά από τον Τζέκο. Το σουτ που επιχείρησε, όμως, αποκρούστηκε από τον Στάνεκ, που διατήρησε το 1-0 ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «νερατζούρι» επιχείρησαν να… καθαρίσουν το ματς, ωστόσο, η διπλή ευκαιρία των Γκόσενς και Σκρίνιαρ στο 47’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστόνι, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάτι ανάλογο συνέβη και δύο λεπτά αργότερα (49’), με τον Στάνεκ να «νικά» ξανά τον Τζέκο.

Εν τέλει, με τη Βικτόρια Πλζεν να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπούτσα στο 61’, ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι, το έπραξε ο Ντάμφρις.


Ο εξαιρετικός Έντιν Τζέκο έγινε από εκτελεστής… δημιουργός, βγήκε στην κόντρα στο 71ο λεπτό, «έσπασε» την μπάλα στον προωθημένο Ντάμφρις, που με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 2-0, ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βικτορία Πλζεν (Μίχαλ Μπίλεκ): Στάνεκ, Χάβελ (76’ Χόλικ), Χέιντα, Πέρνιτσα, Γεμέλκα, Κάλβατς (76’ Εντιαγέ), Μπούτσα, Μοσκέρα, Βλκάνοβα (84' Τσερμάκ), Σίκορα (71’ Γίρκα), Τσόρι (71’ Μπάσεϊ)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (64’ Ντ’ Αμπρόζιο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (72’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς (84' Ασιλάνι), Μικιταριάν (72’ Τσαλχάνογλου), Γκόσενς, Τζέκο, Κορέα (72’ Μαρτίνες)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0