Football Talk

Ολυμπιακός: Δύο ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές... ισούνται με πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Δύο ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές... ισούνται με πρωτάθλημα
Πίκρα και ανησυχία κυριαρχεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε ισόπαλος και με τον Βόλο... με το πρωτάθλημα να βρίσκεται μόλις στην 5η αγωνιστική. Η πρόσφατη ιστορία δείχνει, ότι οι δύο γκέλες δεν είναι ικανές για να βγάλουν τους ερυθρόλευκους εκτός διεκδίκησης τίτλου.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτό που έβλεπαν οι φίλοι των Πειραιωτών στο Γ. Καραϊσκάκης, με τις ασύλληπτες χαμένες ευκαιρίες του Ντε Λα Φουέντε, το δοκάρι του Κουντέ και το βολέ του Ρέαμπτσιουκ που έστειλε την μπάλα πίσω στον Βαλμπουενά. Σκασμένοι οι παλιοί, με τους ΜπουχαλάκηΜανωλά και Ρέτσο να είναι μονίμως ανήσυχοι, ίσως παραπάνω από τον Κάρλος Κορμπεράν, που το πρώτο του δείγμα τον ερυθρόλευκο πάγκο δεν είναι κθόλου θετικό.
 δελα.jpg
Ψυχραιμία. Οι προηγούμενες δύο σεζόν δεν διέφεραν πουθενά με την φετινή εκκίνηση του Ολυμπιακού. Δύο ισοπαλίες  με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης στους πέντε πρώτους αγώνες της σεζόν 2019/2020, στην οποία η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στέφθηκε πρωταθλήτρια με διαφορά 17 πόντων. Στην αμέσως επόμενη χρονιά, ξανά τα ίδια αποτελέσματα, με τους Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αυτή την φορά να κάνουν την ζημιά. Το αποτέλεσμα; Τίτλος με απόσταση 12 βαθμών από το δεύτερο ΠΑΟΚ.
 
Χρειάζεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να γυρίσει το έργο στον Πειραιά, ακόμη και με τις καινούριες - ποιοτικές προσθήκες. Η ομάδα ταλανίζεται από παθογένειες και παίκτες οι οποίοι έχουν ξεμείνει, χωρίς καμία συνεισφορά στο σύνολο. Μέχρι να μπει ο Μαρσέλο, να βρει ρόλο ο Μπιέλ και εν αναμονή απόκτησης μέσου, ο κόσμος θα πρέπει να έχει γιγάντια υπομονή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει.

Υ.Γ. Με το γκολ της ισοφάρισης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεπέρασε κατά 1 τέρμα τον Ίλια Ίβιτς και τοποθετήθηκε μόνος του τρίτος στην λίστα με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Πάνω του μόνο οι Τζόρτζεβιτς και Τζιοβάνι. Δεν γίνεται η ομάδα να μην ξεκινάει από αυτόν, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
 χ_1.jpg

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0