Football Talk

Έμπολι – Ρόμα 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τους «τζιαλορόσι» (video)

Έμπολι – Ρόμα 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τους «τζιαλορόσι» (video)

Η Ρόμα έχοντας το πάνω χέρι της αναμέτρησης πήρε το… διπλό από την Έμπολι και επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Serie A, έκλεισε η Έμπολι που παραμένει δίχως νίκη μετά και την ήττα από την Ρόμα και στο σύνολο έφτασε τις 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτή που είχε την απόλυτη κυριαρχία της αναμέτρησης από την αρχή του παιχνιδιού. Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πάουλο Ντιμπάλα πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, με έναν καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-0. Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια όμως, ο Μπαντινέλι έφερε το σκορ σε απόλυτη ισορροπία στο 43ο λεπτό και ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Η Ρόμα παρά το ισόπαλο σκορ, είχε κυριαρχία στο παιχνίδι της. Το δοκάρι της εστίας του Βικάριο όμως, στάθηκε εμπόδιο για να ανακτήσει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Στο 71ο λεπτό όμως, μετά από σέντρα του Ντιμπάλα, ο Έιμπραχαμ, σκόραρε και έκανε το τελικό 2-1 για τους «Ρωμαίους», οι οποίοι μετά την ήττα από την Ουνινέζε και Λουντογκόρετς, σε Serie A και Europa League αντίστοιχα, επέστρεψαν στις νίκες!

Στο 93ο λεπτό, ο σκόρερ και αρχηγός των γηπεδούχων Μπαντινέλι, επιχείρησε ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο αιφνιδίασε τον Πατρίσιο, ο οποίος όμως έλεγξε την φάση και μπλόκαρε την μπάλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0