Football Talk

Κούρτιτς: «Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΠΑΟΚ – Η Σλοβενία θα κατακτήσει το EuroBasket»

Κούρτιτς: «Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΠΑΟΚ – Η Σλοβενία θα κατακτήσει το EuroBasket»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον ίδιο εκτός ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η Σλοβενία θα νικήσει το… EuroBasket 2022.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σκόρερ της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία:

Σχετικά με τη σεζόν που περιμένει ο ίδιος να πραγματοποιήσει η ομάδα: «Νομίζω το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στο παρελθόν, δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη. Έχουμε καλή ομάδα με παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες. Ελπίζω να πετύχουμε τος στόχους μας».

Για το πως βλέπει τους ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη χρονιά όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν βελτιώσει την ποιότητα τους. Αυτό δεν θα πρέπει να μας απασχολεί εμάς».

Για τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο από το καλοκαίρι και αν έχει επηρεαστεί ο ίδιος: «Δεν είχα επηρεαστεί ποτέ. Όταν πήγα την πρώτη μέρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία, είπα στον προπονητή πως έχει κάποιες προτάσεις, ωστόσο δεν με ενδιαφέρουν. Του είπα ότι θέλω να μείνω στην ομάδα γιατί το σώμα μου και η ψυχή μου είναι εδώ. Συνεχίζω να κοιτάω το μέλλον και θέλω να πετύχω τους στόχους μας».

Ντόνσιτς ή Αντετοκούμπο: «Φυσικά και Ντόνσιτς, θα πάμε στον τελικό και θα κερδίσει η Σλοβενία. Εμείς θα είμαστε χαρούμενοι αλλά... αυτά έχει η ζωή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0