Football Talk

Serie A: Η «Βασίλισσα» Μίλαν, η αγνώριστη Γιουβέντους και ο Μπέτο που… ντύθηκε Μπίρχοφ!

Serie A: Η «Βασίλισσα» Μίλαν, η αγνώριστη Γιουβέντους και ο Μπέτο που… ντύθηκε Μπίρχοφ!

Τα 5+1 πράγματα που μάθαμε και «είδαμε» στην 6η αγωνιστική της Serie A

Ολοκληρώθηκε και η 6η στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος με μεγάλες κερδισμένες τις Μίλαν και Νάπολι που «γλίτωσαν» τον βαθμό της ισοπαλίας ενάντια σε Σαμπντόρια και Σπέτσια αντίστοιχα, πήραν το τρίποντο και βρέθηκαν εκ νέου στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Το BN Sports σας παρουσιάζει τα 5+1 σημεία που ξεχωρίσαν στη δράση από τα γήπεδα της Ιταλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Πρώτο «διπλό» στη σεζόν από τη Πρωταθλήτρια Ιταλίας 
SampdoriaMilan-12.jpg
Η κάτοχος του Scudetto, Μίλαν, αντιμετώπισε τη Σαμπντόρια στο Λουίτζι Φεράρις και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 47ο λεπτό κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο (2-1). Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη της εκτός έδρας νίκη της τη φετινή σεζόν μετά από τρεις ισοπαλίες με Αταλάντα (1-1), Σασουόλο (0-0), αλλά και Σάλτσμπουργκ (1-1) για το UEFA Champions League

Το κακό πρώτο ημίχρονο της Γιουβέντους
Salernitana-Juventus-Stadium-703x400.jpg

Η «Γηραιά Κυρία» διανύει μία… κάκιστη σεζόν, αφού μετά από έξι αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις δέκα βαθμούς. Η μετριότητα στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να αποτυπωθεί και από το εις βάρος της 2-0 του ημιχρόνου από τη Σαλερνιτάνα. Το οποίο «ξύπνησε» μνήμες 2014, χρονιά που η Γιουβέντους έχανε με δύο γκολ διαφοράς στην έδρα της από τη Λέτσε με 3-1. 

Προβληματίζει η Ίντερ αλλά… οι τρεις βαθμοί μετρούν
3451158-70408328-2560-1440.jpg

Η Ίντερ χρειάστηκε 89 λεπτά για να σκοράρει κόντρα στη Τορίνο και να πάρει το «χρυσό» τρίποντο με το πολύ όμορφο του Μπρόζοβιτς, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο ήττες σε Ιταλία (Μίλαν 3-2) και Ευρώπη (Μπάγερν Μονάχου 2-0). Παρόλα αυτά, οι ρυθμοί που κινείται η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι τον τελευταίο καιρό, δεν δημιουργούν πολλές προσδοκίες. 

Ο Μπέτο το έκανε σαν τον… Μπίρχοφ! 
171242759-0bbdf6ae-e7c7-4c5c-8bca-dd403becbb0c.jpg

Η «Ούντινε» πραγματοποίησε ένα τρομερό 15λεπτο στο Mapei Stadium και πήρε το τρίποντο με 3-1 ενάντια στη Σασουόλο χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Μπέτο, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 68ο λεπτό. Μάλιστα, ύστερα από την επίτευξη των δύο αυτών τερμάτων, έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Ουντινέζε που βρίσκει δύο φορές δίχτυα ως αλλαγή, μετά τον Όλιβερ Μπίρχοφ ενάντια στην Βισένζα το 1998.

Ασταμάτητος ο Αρναούτοβιτς
3451748-70420128-2560-1440.jpg

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μέρες και τα χρόνια περνούν, αλλά ο Μάρκο Αρναούτοβιτς… παραμένει ίδιος! Πέραν του ότι το γκολ του Αυστριακού «σκότωσε» τη Φιορεντίνα και ολοκλήρωσε την ανατροπή (2-1), ο 33άχρονος έγινε παράλληλα και ο δεύτερος μη Ιταλός ποδοσφαιριστής που σκοράρει έξι γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια της Serie A με τη φανέλα της Μπολόνια. Πρώτος ήταν ο Χάραλντ Νίλσεν τη σεζόν 1962/63. 

Ιστορικό γκολ ο Σένσι
Stefano-Sensi-Matteo-Pessina-Monza.webp

Τι και αν η Μόντσα δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της 1-0 επί της Λέτσε (1-1), χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Στέφανο Σένσι, η νεοφώτιστη ομάδα πήρε τον πρώτο της βαθμό στη φετινή Serie και παράλληλα σκόραρε το πρώτο της εκτός έδρας γκολ στην ιστορία της, όντας στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0