Football Talk

Μπράτσος: «Μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω»!

Μπράτσος: «Μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω»!

Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εξήρε ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος επισήμανε πως ο Βόλος ήταν εξαιρετικός για ένα ημίχρονο και ότι ναι μεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και το κάτι παραπάνω.

Ακόμη και τη νίκη θα μπορούσε να πάρει ο Βόλος από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας, Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε τι είπε αναλυτικά:

«Τα παιδιά παίζουν μέσα αλλά η δική μας η ένταση δεν περιγράφεται. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου εκεί επενδύσαμε στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε παραπάνω χώρους. Δεν μπορούμε όπως να μην πούμε πως παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο με μεγάλο βάθος. Όμως μας δυσαρεστεί το γκολ που δεχτήκαμε γιατί φτάνοντας εδώ θεωρούμε μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε.

Εφόσον σκόραρε ο Οζέγκοβιτς τι άλλο να ζητήσεις. Είναι ένα παιδί που ήρθε στη μέση της εβδομάδας, είναι λογικό να μην έχει προσαρμοστεί αλλά αυτό το γκολ είναι ένα δείγμα τι να περιμένουμε από αυτό το παιδί.

Αν είμαστε ταπεινοί και πατάμε στο έδαφος κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να πάμε πιο ψηλά.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0