Football Talk

Serie A: «Στοπ» στην Αταλάντα από την Κρεμονέζε, γκέλα για την Φιορεντίνα στη Μπολόνια (video)

Serie A: «Στοπ» στην Αταλάντα από την Κρεμονέζε, γκέλα για την Φιορεντίνα στη Μπολόνια (video)

Ύστερα από τρεις σερί νίκες, η Αταλάντα «πέταξε» πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της κόντρα στη νεοφώτιστη Κρεμονέζε, μένοντας στο 1-1.  Γκέλα και για την Φιορεντίνα που έχασε στην έδρα της Μπολόνια με 2-1!

Ολοκληρώθηκε το κυρίως πρόγραμμα της Κυριακής (11/9) για την 6η αγωνιστική της Serie A. Η Αταλάντα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί καθώς έμεινε στο 1-1 με την νεοφώτιστη Κρεμονέζε. Βαθμολογική απώλεια είχε και η Φιορεντίνα που «γκέλαρε» μέσα στην έδρα της Μπολόνια, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Νίκη με ανατροπή για την Ουντινέζε κόντρα στη Σασουόλο (1-3).

«Στοπ» στο σερί νικών της Αταλάντα έβαλε η Κρεμονέζε! Η νεοφώτιστη ομάδα της Serie A κατάφερε και πήρε βαθμό κόντρα στην ομάδα του Γκασπερίνι (1-1) υποχρεώνοντας τη σε σημαντική απώλεια. Ο Ντεμιράλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 74’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοουπμάινερς ωστόσο στο 78’ ο Βαλέρι με κοντινό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Γκέλα είχε και η Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να γνωρίζουν την ήττα μέσα στην έδρα της Μπολόνια με 2-1.  Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στον αγώνα, με τον Κουάρτα να σκοράρει από κοντά ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στο 59’ με τον Μπάροου να βρίσκει δίχτυα με ωραίο σουτ. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 62’ η Μπολόνια θα κάνει την ανατροπή, με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς να παίρνει την ασίστ από τον Κάσιους και με άψογο τελείωμα εκτέλεσε τον Τερατσιάνο για το τελικό 2-1.


Νίκη με ανατροπή και για την Ουντινέζε, η οποία επικράτησε με 3-1 της Σασουόλο εκτός έδρας. Ο Φρατέσι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 33’ ωστόσο η Σασουόλο στο 43’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τρεσόλντι. Η Ουντινέζε  δυσκολεύτηκε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά όταν τα κατάφερε όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο Μπέτο στο 75’ έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά ενώ στο 91’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με τον Σάμαρτζιτς να εκτελεί στη δεξιά γωνία τον πορτιέρο της Σασουόλο. Το τελικό 3-1 έκανε και πάλι ο Μπέτο ένα λεπτό αργότερα, με πολύ όμορφο σουτ.


Στο Λέτσε, η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με την Μόντσα, με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη νίκη ύστερα από έξι αγωνιστικές στη Serie A. Ο Σένσι άνοιξε το σκορ στο 35’ για τους νεοφώτιστους αλλά στο 48’ ο Γκονζάλες σκόραρε για την ισοφάριση της Λέτσε, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0