Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: Τρίτη σερί ισοπαλία μετά τη σεζόν 2009-10! (video)

Μπάγερν Μονάχου: Τρίτη σερί ισοπαλία μετά τη σεζόν 2009-10! (video)

Η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε την τρίτη σερί ισοπαλία στην Bundesliga μετά το 2-2 με την Στουτγκάρδη, γεγονός που είχε να συμβεί στην πρωταθλήτρια Γερμανίας από την μακρινή αγωνιστική περίοδο 2009-10.

Μπορεί το ξεκίνημα της Bundesliga για την Μπάγερν Μονάχου να ήταν ιδανικό με τρείς νίκες και ρεκόρ σε διαφορά τερμάτων ωστόσο τον μήνα Σεπτέμβριο η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν φαίνεται να έχει χάσει τον…δρόμο της με τις απώλειες βαθμών να συνεχίζονται.

Μάλιστα, η χτεσινή (11/09) εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Στουτγκάρδη με 2-2, ήταν η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση που η Μπάγερν Μονάχου έμεινε μακριά από τους τρείς βαθμούς της νίκης εξαιτίας…ισοπαλιών, αφού προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου και το επίσης, ισόπαλο 1-1 με την Γκλάντμπαχ στην Allianz arena.

Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί τη σεζόν 2009-10 με την ομάδα του τότε Λουίς Φαν Χάαλ να παραχωρεί σε τρείς συνεχόμενες αναμετρήσεις ισοπαλία. Συγκεκριμένα, την 11η αγωνιστική το παιχνίδι με την Στουτγκάρδη είχε λήξει χωρίς γκολ (0-0), ενώ μετέπειτα είχε σε ακόμα δυο εντός έδρας αγώνες απώλεια βαθμών. Με την Σάλκε για την 12η αγωνιστική (1-1) και την Μπάγερ Λεβερκούζεν με το ίδιο σκορ.

Εν τέλει, εκείνη την χρονιά οι Βαυαροί είχαν κατακτήσει το νταμπλ στη Γερμανία και είχαν φτάσει έως τον τελικό του Champions League όπου ηττήθηκαν από την Ίντερ. Δεδομένα, ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν θα ήθελε αντίστοιχη πορεία για την ομάδα του όμως το ξεκίνημα της σεζόν και η απόδοση της, γεννά ερωτηματικά…

Χρήστος Λόης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0