Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 4-1: Πάλι ανατροπή, πάλι ο Βινίσιους και 5Χ5 μετά από 12 χρόνια! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 4-1: Πάλι ανατροπή, πάλι ο Βινίσιους και 5Χ5 μετά από 12 χρόνια! (video)

Μία ακόμη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πίσω στο σκορ. Μία ακόμη φορά που οι Μαδριλένοι ανταπεξέρχονται εξαιρετικά, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να επικρατεί με 4-1 της Μαγιόρκα, συνεχίζοντας πρώτη και δίχως απώλεια βαθμών στην 5η αγωνιστική της La Liga, για πρώτη φορά μετά το 2009!

Άπαντες έχουν αντιληφθεί πως ακόμη και αν η Ρεάλ Μαδρίτης βρεθεί πίσω στο σκορ, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να προβεί σε ανατροπή, παρά να ηττηθεί. Και η ιστορία επαναλήφθηκε, με τη Μαγιόρκα να προηγείται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και τους «μερένχες» να προβαίνουν σε ανατροπή (4-1), φτάνοντας στο 5Χ5 στην La Liga!

Πώς όμως φτάσαμε σε μία ακόμη «βασιλική ανατροπή» που δεν είχε ως συνέπεια την πρώτη απώλεια βαθμών της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μαγιόρκα από το 2009; Το σκορ άνοιξε ο  Μουρίκι στο 35ο λεπτό, στη μία από τις δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο ματς.

Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα οδηγούνταν πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια, αλλά ο Βαλβέρδε δεν είχε «μιλήσει» ακόμη. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εκπληκτικό σουτ και επί της ουσίας, δρομολόγησε την… ανατροπή!

Το 2-1 επετεύχθη από τον Βινίσιους στο 73ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Ροντρίγκο, με τον τελευταίο να κάνει το 3-1 στο 89' με απίθανη κίνηση, προτού ο Ρίντιγκερ σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας στις καθυστερήσεις.

Κάπως έτσι η Ρεάλ έφτασε τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, στο καλύτερο ξεκίνημά της μετά από 12 χρόνια, με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι στον πάγκο της!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0