Football Talk

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Βόλο!

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Βόλο!

Σε εκτεταμένο rotation αναμένεται να προχωρήσει ο Κάρλος Κορμπεράν στη σημερινή (18.30) αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό που μετά την ήττα από τη Ναντ, υποδέχεται τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Μια ομάδα που έχει…χτίσει παράδοση  να βάζει δύσκολα στους «Πειραιώτες» και είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις χρειάστηκαν ένα γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρουν το τρίποντο.

Η κούραση από το ματς στη Γαλλία, αλλά και η απόδοση κάποιων παικτών οδηγεί τον Κάρλος Κορμπεράν στην απόφαση να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Βατσλίκ αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ για την πρώτη του συμμετοχή μετά από ενάμιση μήνα ετοιμάζεται ο Σίμε Βρσάλικο που έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Περισσότερο από έναν μήνα έχει να αγωνιστεί και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που πιθανότατα θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό άκρο δεν αποκλείεται να μεταφερθεί ο Άβιλα και να μείνει στον πάγκο ο Ρέαμπτσιουκ.

Ο Γιάν Εμβιλα, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, σε αντίθεση με τον Χουάνγκ Ινμπόμ που ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για να τον προφυλάξει ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (15/9) κόντρα στην Φράιμπουργκ. Δίπλα στον Γάλλο, πιθανότατα, θα βρίσκεται ο Κούντε, ενώ για τη θέση στο «10» μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ανάμεσα σε Μπιέλ και Βαλμπουενά.  Στα εξτρέμ θα ξεκινήσουν οι Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί αντί του Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός του Χουάνγκ Ινμπομ δεν  βρίσκονται στην αποστολή και οι Σισέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ στις επιλογές του προπονητή έχει συμπεριληφθεί ο Αγκιμπού Καμαρά.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0