Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα – Να βελτιώσουμε την απόδοση μας»

Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα – Να βελτιώσουμε την απόδοση μας»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και το εξαιρετικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της Cosmote TV, που θα παιχτεί ολοκληρωμένη το απόγευμα της Κυριακής (11/9, 17:00) στην εκπομπή Sportshow, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

Για ΑΕΚ και για τα διαφορετικά αγωνιστικά προφίλ που έχει παρουσιάσει:
«Όντως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει παρουσιάσει διαφορετικά αγωνιστικά προφίλ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε είτε παίξει με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο. Να είμαστε έτοιμοι ακόμη κι αν αλλάξει πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την πλευρά μας χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία».

Για το αν περιμένει να είναι «κλειστό» το ματς:
«Από την εμπειρία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και ένα και πλέον χρόνο, έχω αντιληφθεί πως όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Έτσι νομίζω και θα κυλήσει και αυτό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει υψηλούς στόχους».

Για το γεγονός πως ο κόσμος και πάλι, όπως με τη Σλάβια εξάντλησε σε λίγη ώρα τα εισιτήρια είπε:
«Είναι κάτι που έχει ξεκινήσει από τα περσινά ματς των play offs. Ο κόσμος μας δείχνει έμπρακτα την πίστη του και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Όπως ωραία, πολύ ωραία είναι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας στη Λεωφόρο. Ακόμη και όταν στα δύο προηγούμενα ματς, είχαμε διαστήματα στο παιχνίδι μας που δεν ήμασταν καλοί, ο κόσμος με την εμπιστοσύνη του μας βοήθησε πολύ. Αυτό βέβαια μας γεμίζει με ευθύνη για να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».

Για το 3/3 του Παναθηναϊκού στην εκκίνηση του πρωταθλήματος:
«Είναι θετικό πως παρότι δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε σε κάποια σημεία των αγώνων, καταφέραμε να πάρουμε τρεις νίκες και να ξεκινήσουμε ιδανικά τη χρονιά. Χρειάζεται όμως ακόμη καλύτερα προσπάθεια για να αποκτήσουμε διάρκεια και να βελτιώσουμε την απόδοση μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0