Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 4-1: Με… ευρωπαϊκό αέρα, «τεσσάρα» στην La Liga!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 4-1: Με… ευρωπαϊκό αέρα, «τεσσάρα» στην La Liga!

Την ανοδική της πορεία το τελευταίο διάστημα συνεχίζει με χαρακτηριστική ευκολία η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 4-1 της Θέλτα και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, στην 5η αγωνιστική της La Liga!

Τι και αν ήταν κουρασμένη; Τι και αν χρειάστηκε 98 λεπτά για να καταφέρει να κερδίσει την Πόρτο στην πρεμιέρα του Champions League; Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν εξαιρετική και κατάφερε να κερδίσει με 4-1 την Θέλτα, στην 5η αγωνιστική της La Liga, όσο εύκολα αναδεικνύει το τελικό σκορ.

Τον «χορό» των γκολ άνοιξε ο Περέα στο 9ο λεπτό, με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να είναι μόλις… 1-0, αλλά τους «ροχιμπλάνκος» να δείχνουν διάθεση να μετουσιώσουν άμεσα την υπεροχή τους σε γκολ!

Ο Ντε Πολ έκανε το 2-0 στο 50’, ο Καράσκο σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ σε επίσημη αναμέτρηση στο 66ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν. Μονομερώς φυσικά διότι ναι μεν μείωσαν στο 71’, αλλά οκτώ λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90’ (στο 82’ δηλαδή), είδαν τον Νούνιες να βρίσκει δίχτυα στη δική του εστία και να διαμορφώνει το τελικό 4-1!

Κάπως έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στην πρώτη τετράδα της La Liga και παρέμεινε αήττητη απέναντι στη Θέλτα για 8ο σερί ματς στο «σπίτι» της!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Γκίρμπιτς, Μολίνα, Ερμόσο, Βίτσελ, Ρεϊνίλντο, Καράσκο, Κοντογκμπιά, Ντε Πολ (76΄Κούνια), Λεμάρ (46΄Κόκε), Κορέα (63΄ Ζοάο Φέλιξ), Μοράτα (63΄Γκριεζμάν)

Θέλτα (Εντουάρντο Κουντέτ)Μαρτσεσίν, Μάγιο, Άλντου, Νούνιεζ, Γκαλάν, Πέρες, Ταπία, Μπελτράν, Τσερβι, Λάρσεν, Άσπας

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0