Football Talk

Σαμπντόρια – Μίλαν 1-2: Τρίποντο με «10» για ένα ημίχρονο, αλλά με καρδιά… πρωταθλήτριας! (video)

Σαμπντόρια – Μίλαν 1-2: Τρίποντο με «10» για ένα ημίχρονο, αλλά με καρδιά… πρωταθλήτριας! (video)

Τι και αν η Μίλαν έμεινε με «10» παίκτες στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τη Σαμπντόρια να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει; Οι «ροσονέρι» ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στο τρίποντο, τα κατάφεραν με τον Ζιρού και επικράτησαν με 2-1 στην 6η αγωνιστική της Serie A.

Το αήττητο φετινό σερί της διατήρησε υπό δύσκολες προϋποθέσεις στην έδρα της Σαμπντόρια η Μίλαν, η οποία επικράτησε με 2-1, παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 45 λεπτά και… κάτι!

Πώς όμως φτάσαμε στο 4ο συνεχόμενο «διπλό» των «ροσονέρι» στην έδρα των γηπεδούχων, με τον Ολιβιέ Ζιρού να βάζει για ακόμη μία φορά το «κρίσιμο» γκολ

Διότι επρόκειτο για ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για τη Μίλαν, με τον Μεσίας να μετουσιώνει σε ασίστ την πάσα του Λεάο και να βάζει μπροστά την ομάδα του στο 6ο λεπτό.


Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυριαρχούν και κεφαλαιοποίησαν την υπεροχή τους στο 21’, με το γκολ του Ντε Κετελάερε, αλλά ο VAR διέκοψε τους πανηγυρισμούς, στερώντας από τη Μίλαν ένα εύκολο βράδυ.

Από εκεί και μετά, όλα άλλαξαν… Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την κόκκινη κάρτα του Λεάο στο 47’ και εν συνεχεία η Σαμπντόρια κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του ματς και να ισοφαρίσει με τον Τζούρισιτς στο 57’!


Ωστόσο, ο Ολιβιέ Ζιρού δεν είχε «μιλήσει» ακόμη. Μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι των «ροσονέρι», διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε ένα τρίποντο στην ομάδα του, που την ανεβάζει εκ νέου στην 1η θέση, σε ισοβαθμία με τη Νάπολι, με 14 βαθμούς!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μουρίγιο, Μπερενζίνσκι (59 Γκαμπιαντίνι), Φεράρι, Αουγέκλο, Ρινκόν, Λέρις, Βιλάρ (86' Βιέιρα), Σαμπίρι, Ντούριτσιτς (79' Βέρε), Καπούτο (79' Κουαλιαρέλα)

Μίλαν: Μενιάν, Κγιάρ, Ερνάντες, Καλάμπρια, Καλούλου, Λεαό, Μεσίας (59' Τομόρι) , Πομπεγκά (78' Φρανς), Τονάλι, Ντε Κετελάρε (71' Μπενασέρ), Ζιρού



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0