Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-1: Ο Ροσέρο έκανε τα... πάντα και μεγάλη «ανάσα» για τους Γιαννιώτες!

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-1: Ο Ροσέρο έκανε τα... πάντα και μεγάλη «ανάσα» για τους Γιαννιώτες!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα «υπέταξε» τον Λεβαδειακό στην έδρα του με σκορ 2-1 (10/09) και «γεύτηκε» την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν, κάτι που το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον εξαιρετικό Κέβιν Ροσέρο!
Σκόραρε, επί της ουσίας «σέρβιρε» και με τη βοήθεια του Εραμούσπε, ο Κέβιν Ροσέρο οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη του νίκη στη φετινή Super League, κόντρα στον Λεβαδειακό (10/09, 2-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, που θα μπορούσαν να έχουν «κλειδώσει» το ματς από το πρώτο μέρος.


1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «ανοίξουν» το σκορ, με τον Ροσέρο να βρίσκει δίχτυα και να πανηγυρίζει κρατώντας μία φανέλα του άτυχου -κι αυτής- της σεζόν, Πέδρο Κόντε.
2222222_1.jpg

Οι παίκτες του Θανάση Στάικου συνέχισαν να πιέζουν και λίγο έλειψε να βρουν και δεύτερο γκολ, αλλά τόσο το φάουλ του Μπιλμπάο στο 19', όσο και η προσπάθεια του Ροσέρο στο 23', δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Κάπως έτσι, το ματς έφτασε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, κατά τα οποία ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου «τιμώρησε» τους Ηπειρώτες, με τον Μουτίνιο να φέρνει το ματς στα ίσα, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με μακρινό σουτ.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο, με τον Ροσέρο να απειλεί την εστία του Λεβαδειακού! Ωστόσο, ο Μάρκοβιτς είχε «απάντηση» στο σουτ του στο 50ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (54'), οι Γιαννιώτες είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Μπιλμπάο έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια, ενώ άστοχη ήταν και η προσπάθεια του Σταματελόπουλου στο 69'.

Εν τέλει, ο «γόρδιος δεσμός» της άμυνας των Βοιωτών λύθηκε στο 73ο λεπτό, με τον Ροσέρο να κάνει τη σέντρα, τον Σταματελόπουλο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Εραμούσπε να νικά τον Μάρκοβιτς, για να «γράψει» το 2-1 ως τελικό σκορ και να χαρίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή σεζόν.

Ο MVP
Ο Κέβιν Ροσέρο. Είναι ο παίκτης που «ανοίγει» το σκορ, επί της ουσίας δημιουργεί το δεύτερο και είναι γενικότερα μία μόνιμη πηγή κινδύνων για τον Λεβαδειακό, κατά τη διάρκεια του ματς.

Η φάση του αγώνα
Οι χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΣ Γιάννινα στο 19' και στο 23' που θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη για τους γηπεδούχους από νωρίς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σορία, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (68' Σταματελόπουλος), Μορέιρα (90+2' Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60' Τζήμας)

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία (46' Χάμοντ), Μουτίνιο, Σβάρκα (46' Λούα Λούα), Βήχος, Βρακάς (78' Τόρο), Δούμτσιος (78' Τσιριγώτης), Κωνσταντινίδης (68' Ντεντάκης), Μπελμόντ, Τζημόπουλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0