Football Talk

Ίντερ – Τορίνο 1-0: Με... λυτρωτή τον Μπρόζοβιτς, επέστρεψαν στις νίκες οι «νερατζούρι»! (video)

Ίντερ – Τορίνο 1-0: Με... λυτρωτή τον Μπρόζοβιτς, επέστρεψαν στις νίκες οι «νερατζούρι»! (video)

Αν και βρέθηκε μπροστά σε ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα, η Ίντερ με λυτρωτή τον Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς στο 89’, κατάφερε και έκαμψε την πολύ καλή Τορίνο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 1-0!

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ίντερ ύστερα από τα άσχημα αποτελέσματα σε Ιταλία και Ευρώπη, καθώς με «ήρωα» τον Μπρόζοβιτς που σκόραρε στο 89’, μπόρεσε και πήρε το τρίποντο κόντρα στην αξιόμαχη Τορίνο. Στην θέση της βαθμολογίας της Serie A με 12 βαθμούς πλέον η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι.

Το πρώτο μέρος στο Τζουζέπε Μεάτσα ανήκε ήταν φλύαρο χωρίς μεγάλες φάσεις. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι είχε την κατοχή ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ ύστερα από απίθανη ενέργεια του Νίκολα Βλάσιτς, ο οποίος αφού άδειασε δύο παίκτες των «νερατζούρι», βρέθηκε μπροστά από τον Χαντάνοβιτς ωστόσο ο πορτιέρο της Ίντερ δεν τον άφησε να σκοράρει. Πέρα από δύο σουτ που δεν είχαν τύχη, αυτό του Έντιν Τζέκο στο 34’, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της Τορίνο και εκείνο του Λαουτάρο Μαρτίνες ένα λεπτό αργότερα που έφυγε ψηλά άουτ, δεν έγινε κάτι άλλο αξιοσημείωτο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Όπως ακριβώς και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο, η Τορίνο ήταν αυτή που έφτασε πάλι κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Στο 47’ ύστερα από επικίνδυνη σέντρα, ο Σανάμπρια θα πιάσει την κεφαλιά με τον Χαντάνοβιτς ωστόσο να είναι και πάλι εκεί και να διώχνει με εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 50’ ο Σανάμπρια θα δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλό του ωστόσο ύστερα από έλεγχο στο VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και εν τέλει έδειξε την κίτρινη κάρτα στον άσο της Τορίνο. Στο 57’ ο Ρικάρντο Ροντρίγκιεζ θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ με τον Χαντάνοβιτς να λέει ξανά «όχι».

Στο 75’ ήταν σειρά της Ίντερ να απειλήσει, με τον Σκρίνιαρ να πιάνει ωραία κεφαλιά αλλά τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς όμως να μην αφήνει τον άσο των γηπεδούχων να σκοράρει. Όσο το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του οι γηπεδούχοι άρχιζαν να πιέζουν πιο πολύ την «γκρανάτα». Στο 79’ ο Λαουτάρο θα πιάσει την κεφαλιά όμως η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Οι φιλοξενούμενοι στο 83’ θα χάσουν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Σανάμπρια να κάνει ότι θέλει την άμυνα της Ίντερ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό σε όλο τον αγώνα Χαντάνοβιτς. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λείξει ισόπαλο, ο Μπρόζοβιτς ύστερα από μία εξαιρετική σέντρα του Νικολό Μπαρέλα, θα κάνει το κοντρόλ και με πολύ ωραίο σουτ θα κάνει το 1-0 για τους «νερατζούρι»! Η Τορίνο δεν μπόρεσε να απαντήσει στις καθυστερήσεις και έτσι το πλασέ του Μπρόζοβιτς έδωσε πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του Ιντζάκι.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντιμάρκο (77’ Μπελανόβα), Ντάμφρις (68’ Μπαζτόνι), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Νταρμιάν (85’ Γκόζενς), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (77’ Μχιταριαν), Μπαρέλα, Ντζέκο (68’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ντζιντζί, Ροντρίγκες (76’ Ζίμα), Μπουοντζιόρνο, Λατσάρο (90’ Σινγκό), Βόιβοντα, Λούκιτς, Λινέτι (69’ Ιλχάν), Βλάσιτς, Σεκ (69’ Ράντονιτς), Σανάμπρια (90’ Παλέγκρι)

Αντώνης Κεφαλωνίτης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0