Football Talk

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 0-4: Καθάρισε ο «Λέβα» σε αγώνα που στιγματίστηκε από κατάρρευση οπαδού

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 0-4: Καθάρισε ο «Λέβα» σε αγώνα που στιγματίστηκε από κατάρρευση οπαδού
Άνετα πέρασε η Μπαρτσελόνα από την έδρα της Κάντιθ, επικρατώντας με σκορ 4-0, με τον Λεβαντόφσκι να κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση.

Σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από επεισόδιο υγείας φιλάθλου που βρισκόταν στο γήπεδο της Κάντιθ, οι παίκτες του Τσάβι κατόρθωσαν να αποδράσουν, χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστικός ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, του οποίου η είσοδος από τον πάγκο συνοδεύτηκε με γκολ και ασίστ.


Δίχως μεγάλες συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν την κατοχή συντρηπτικά υπέρ τους (σ.σ. 75%), αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστεία του Λεντέσμα. Μόλις δύο τελικές στον στόχο, γεγονός που πιστώνεται και στην καλή αμυντική λειτουργεία των γηπεοδύχων.H έναρξη του δευτέρου μέρους έφερε χαμόγελα στον πάγκο του Τσάβι, ο οποίος είδε την ομάδα του να σκοράρει δέκα λετπά μετά την σέντρα. Όλα ξεκίνησαν από επέλαση του Γκάβι, ο οποίος με γύρισμα στην καρδιά της περιοχής δημιούργησε αναμπουμπούλα, ώστε να 'ρθει σαν τρέιλερ ο Ντε Γιονγκ για να σκοράρει προ κενής εστίας. 

Πέρασε και ο Λεβαντόφσκι στον αγωνιστικό χώρο και το όνομα του δεν θα μπορούσε να λείπει από τον φωτεινό πίνακα. Στο 65ο λεπτό, ο Ραφίνια πάτησε περιοχή προσπάθησε να πασάρει, η μπάλα κόντραρε στους παίκτες της Κάντιθ και ο Πολωνός φορ έστειλε εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90, την αναμέτρηση στιγμάτισε ένα ατυχές συμβάν. Φίλαθλος των γηπεδούχων κατέρρευσε στο γήπεδο, πληγωμένος από την καρδιά του, με το ιατρικό επιτελείο να τρέχει στην κερκίδα και τους παίκτες αμφότερων των ομάδων να κοιτούν αποσβολωμένοι. 


Τι και αν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο βρήκε τους παίκτες της «καυτούς»... και έπειτα από ασίστ του Λεβαντόφσκι ο Φάτι καθάρισε την υπόθεση νίκη.

To «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντεμπελέ, ο οποίος με περίτεχνη ενέργεια δημιούργησε χώρο στον εαυτό του και με εξαιρετικό τελείωμα εκτέλεσε τον αντίπαλο πορτιέρο.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κάντιθ: Λεντέσμα, Εσπίνο, Εμπαγιέ, Ερνάντεζ, Ζαλντούα, Σαν Εμετέριο (72' Αλκάραθ), Φερνάντεθ (59' Αλκαρόν), Αλέχο (60' Μπονγκόντα), Οκάμπο, Σομπρίνο (72' Νεγρέδο), Πέρεθ (72' Μαμπίλ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέργεν, Μπεγιερίν, Αραούχο, Πικέ, Μπαλντέ (78' Αλόνσο), Γκάβι (57' Πέδρι), Μπουσκέτ, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (72' Γκάβι), Τόρες (57' Ντεμπελέ), Ντεπάι (57' Λεβαντόφσκι)

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0