Football Talk

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Απόδραση με… στυλ από το «Γεντί Κουλέ» για τους Αγρινιώτες! (video)

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Απόδραση με… στυλ από το «Γεντί Κουλέ» για τους Αγρινιώτες! (video)

Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου στο Ηράκλειο (2-1). Ο ΟΦΗ είχε το γκολ της… σεζόν με τον Μπαλογιάννη, αλλά όχι τους τρεις βαθμούς. 

 

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική της Super League και δεν κατάφερε να πάρει ούτε το ελάχιστο, αφού τα γκολ των Καρέλη και Κολοβό έκριναν την αναμέτρηση. 

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία, με τους Ντουάρτε και Καρέλη να μην μπορούν να νικήσουν τον Στίβενς, ο οποίος με πολύ ωραίες επεμβάσεις κράτησε το «μηδέν». 

Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά (15’) ο Καρέλης άνοιξε το σκορ, ύστερα από σουτ του Ντίαζ που κόντραρε στον Έλληνα επιθετικό και εξουδετέρωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Μετά το πρώτο μισάωρο, οι γηπεδούχοι πήραν πιο πολλά μέτρα στο γρασίδι και η πίεσή τους έγινε αισθητή, με τον Ντικό να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 35΄, καθώς ο Ανέστης απέκρουσε με τα πόδια. 

Μέχρις ότου, ο Μπαλογιάννης να εξαπολύσει έναν «πύραυλο» εκτός περιοχής και να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 42’, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια ως ισόπαλες. 

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε (υπερβολικά) πολύ και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά σε αυτό στο 61’, αλλά ο Ντικό να αστοχεί εκ νέου από πλεονεκτική θέση. 

Ο Αναστασίου προχώρησε σε αλλαγές στο 68ο λεπτό, βάζοντας στο παιχνίδι τους Κολοβό και Νταγκό, με τον πρώτο να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τον Παναιτωλικό, αλλά και αυτό της νίκης στο 76', με όμορφο πλασέ εκτός περιοχής. 

Ο MVP

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης μπορεί να θεωρηθεί ο Κολοβός, καθώς με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο (68’) έκανε αισθητή τη παρουσία του και σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. 

Η φάση του αγώνα

Η ξεχωριστή στιγμή στην αναμέτρηση είναι το φοβερό βολέ του Μπαλογιάννη για το 1-1. Ένα γκολ που θα συζητιέται για καιρό και σίγουρα θα είναι στις υποψηφιότητες για κορυφαίο της σεζόν!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Μαρινάκης (69' Καμάου), Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης (58’ Γιοχού), Μπαλογιάννης, Στάικος, Ντιουσέ, Μπουζούκης (78' Θεοδωσουλάκης), Θοράρινσον (78΄ Αποστολάκης), Ντικό

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78' Μάρτσενσον), Ντίαζ (80' Φλόρες), Ντουάρτε, Σενγκέλια (69' Σενγκέλια), Μορσέι (68' Κολοβός), Καρέλης (78' Σίλβα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0