Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 1-0: Αν έχεις τέτοιον Νεϊμάρ, νικάς και στις κακές σου μέρες! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 1-0: Αν έχεις τέτοιον Νεϊμάρ, νικάς και στις κακές σου μέρες! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Μπρεστ, αλλά χάρις το 10ο γκολ του «σεληνιασμένου» φέτος Νεϊμάρ και την απόκρουση του Ντοναρούμα στο πέναλτι του Σλιμανί, επικράτησε με 1-0 (10/09) και κατέγραψε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη Ligue 1.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, τα... χρειάστηκε κόντρα στην Μπρεστ (10/09, 1-0), αλλά βρήκε τη λύση για να σημειώσει την τρίτη σερί νίκη στη Ligue 1!

Ο εξαιρετικός στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, Νεϊμάρ, πέτυχε το 10ο γκολ του σε εννέα ματς στο γαλλικό πρωταθλήμα (έχει και 7 ασίστ), ενώ ο Ντοναρούμα δήλωσε «παρών», όταν κλήθηκε να αποκρούσει το πέναλτι του Σλιμανί στο 71'.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο ματς, μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Νεϊμάρ έγινε αποδέκτης μίας μακρινής μπαλιάς, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπιζό. Εν τέλει, η λύση ήρθε με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου του ματς (30').

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία εξαιρετική ασίστ προς τον Νεϊμάρ, που κοντόλαρε την μπάλα εντός περιοχής, σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπρεστ, για να «γράψει» το 1-0, με το 10ο γκολ του στη φετινή σεζόν, μετά από εννέα ματς! Μέσα σε αυτά, έχει προλάβει να «μοιράσει» και 7 ασίστ!
Ο Λιονέλ Μέσι προσπάθησε να γίνει από δημιουργός, εκτελεστής, αλλά οι προσπάθειές του στο 44ο και στο 50ο λεπτό, δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελε. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 54ο λεπτό και αφού δεν «κλείδωνε» το ματς, έφτασε μία... ανάσα από το να ισοφαριστεί!

Στο 71ο λεπτό, ο διαιτητής υπέδειξε την «εσχάτη» των ποινών, για απρόσεκτο μαρκάρισμα του Κιμπεπέ εντός περιοχής. Ο Σλιμανί ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά νικήθηκε από τον Ντοναρούμα, που πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση και χάρισε, ουσιαστικά, τη νίκη στην ομάδα του. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κ. Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Ράμος, Ντανίλο, Κιμπεμπέ, Χακίμι, Βιτίνια (87' Μαρκίνιος), Βεράτι (62' Ρουίζ), Μπερνάτ (78' Μέντες), Μέσι, Νεϊμάρ (77' Σαράμπια), Εμπαπέ (78' Εκιτίκε)

Μπρεστ (Μισέλ ντε Ζακαριάν): Μπιζό, Φαντιγκά (71' Ούρονεν), Ερέλ (62' Νταρί), Σαρντονέ, Μπρασιέρ, Ντουβέρν, Λες-Μελού (71' Περέιρα Λαζ), Καμαρά (62' Μαγνέτι), Μπελκεμπλά (88' Καρντόνα), Ονορά, Σλιμανί

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0